Sergio Aguero își va încheia contractul cu Manchester City în vară, la finalul sezonului. Atacantul argentinian a fost mai mult accidentat în stagiunea curentă și a ieșit din calculele lui Pep Guardiola. Liderul din Premier League a fost de neoprit chiar și fără serviciile lui Aguero, iar golgheter-ul all-time al "cetățenilor" n-a primit nici până la această oră prelungirea contractului.
În orice caz, internaționalul sud-american nu duce lipsă de oferte. În ultima perioadă, în presa internațională s-a scris despre interesul venit din partea celor de la Barcelona și PSG. Cel mai probabil, transferul lui Aguero la unul dintre cele două cluburi răsunătoare va fi strict legat de decizia conaționalului și bunului său prieten, Lionel Messi.
Atât pentru Barcelona, cât și pentru PSG, asigurarea serviciilor lui Messi reprezintă prioritatea principală, la ora actuală. Astfel, echipa care va ieși pierzătoare din cursa pentru semnătura lui Messi va putea să-și îndrepte atenția către Aguero, un jucător cu profil asemănător. În orice caz, este puțin probabil ca Messi și Aguero să joace în aceeași echipă începând din sezonul următor.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
https://i.eurosport.com/2020/10/24/2921245.jpg

Aguero și-ar putea continua aventura în Premier League, la Chelsea

Astăzi, jurnaliștii britanici au mai anunțat o ipoteză în cazul lui Aguero: o nouă aventură în Premier League, la Chelsea. Potrivit Daily Mail, clubul londonez îl monitorizează pe starul argentinian, în contextul unui posibil transfer pe Stamford Bridge, la finalul sezonului.
Chelsea s-a mai aflat pe urmele lui Aguero și în 2011, pe vremea când evolua la Atletico Madrid. În cele din urmă, Manchester City a avut câștig de cauză și l-a transferat în schimbul a 40 de milioane de euro.
La ora actuală, concurența este acerbă pe postul de atacant la Chelsea. Thomas Tuchel se poate baza pe Timo Werner, Tammy Abraham și Olivier Giroud. Totuși, contractul lui Giroud expiră la finalul sezonului, iar Chelsea va fi nevoită să-i aducă un înlocuitor pe măsură.
În același timp, trebuie amintit că Abraham s-a luptat cu accidentările în actualul sezon, în timp ce Werner a avut probleme de adaptare la formația londoneză.
Așadar, un posibil transfer al lui Aguero ar reprezenta, fără doar și poate, un mare plus pentru Chelsea. Varianta respectivă i-ar conveni de minune și argentinianului, care cunoaște perfect fotbalul din Premier League.
Aguero este cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, cu 257 de goluri înscrise în 384 de apariții în toate competițiile. În cei 10 ani petrecuți pe Etihad, atacantul argentinian a cucerit 13 trofee, printre care se numără 4 titluri în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52