Premier League speră să reia sezonul pe 8 iunie, ceea ce ar însemna că jucătorii ar trebui să revină la antrenamente pe 18 mai, însă nu toată lumea este încântatp de idee.
”Majorității jucătorilor le este frică pentru că au copii și familii”, a declarat Aguero. Vorbind pentru postul argentinian de televiziune El Chinguito, el a afirmat: ”Și mie îmi este frică, dar sunt cu prietena mea aici și nu voi intra în contact cu alte persoane. Sunt închis în casă și singura persoană pe care aș putea să o infectez este prietena mea”.
”Știm că există oameni care sunt infectați dar nu au simptome și te pot infecta. De aceea sunt acasă. Poate sunt infectat și nici nu știu”, a afirmat Aguero.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Premier League este suspendat de pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus dar toate cluburile doresc ca acest sezon să se încheie pe teren. Toate meciurile rămase se vor juca cel mai probabil cu porțile închise iar liga ia în considerare să difuzeze pe gratis unele partide la televiziunile din Marea Britanie.
Aguero a declarat că el și coechipierii săi vor fi destul de ”speriați și foarte atenți” atunci când vor reveni pe teren. ”Sper să se găsească un vaccin cât mai repede”, a adăugat Aguero.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52