Premier League speră să reia sezonul pe 8 iunie, ceea ce ar însemna că jucătorii ar trebui să revină la antrenamente pe 18 mai, însă nu toată lumea este încântatp de idee.
”Majorității jucătorilor le este frică pentru că au copii și familii”, a declarat Aguero. Vorbind pentru postul argentinian de televiziune El Chinguito, el a afirmat: ”Și mie îmi este frică, dar sunt cu prietena mea aici și nu voi intra în contact cu alte persoane. Sunt închis în casă și singura persoană pe care aș putea să o infectez este prietena mea”.
”Știm că există oameni care sunt infectați dar nu au simptome și te pot infecta. De aceea sunt acasă. Poate sunt infectat și nici nu știu”, a afirmat Aguero.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 15 ORE
Premier League este suspendat de pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus dar toate cluburile doresc ca acest sezon să se încheie pe teren. Toate meciurile rămase se vor juca cel mai probabil cu porțile închise iar liga ia în considerare să difuzeze pe gratis unele partide la televiziunile din Marea Britanie.
Aguero a declarat că el și coechipierii săi vor fi destul de ”speriați și foarte atenți” atunci când vor reveni pe teren. ”Sper să se găsească un vaccin cât mai repede”, a adăugat Aguero.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31