Kun Aguero a admis după victoria cu 2-0 în fața celor de la Sheffield că Manchester City are șanse minime să-și apere titlul câștigat în ultimii 2 ani. Man City este la 14 puncte în spatele celor de la Liverpool iar echipa lui Jurgen Klopp are și o restanță.
Nu, e prea dificil să o mai ajungem pe Liverpool. Trebuie doar să ne concentrăm pe victorii pentru că trebuie să jucăm în UEFA Champions League în sezonul viitor. Trebuie să jucăm la fel ca până acum și vom vedea ce se va întâmpla

O singură echipă i-a "scăpat"

Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM O ORĂ
Sergio Aguero a reușit cele mai multe goluri în ultima decadă din Premier League iar în actualul sezon are 10 goluri. Reușita de 1-0 cu cei de la Sheffield a fost prima pentru el în fața echipei nou-promovate.
Daily Mail dezvăluie că Aguero a reușit să înscrie împotriva a 32 dintre cele 33 de echipe pe care le-a întâlnit în Premier League de la transferul de la Atletico Madrid. Newcastle a fost "victima" preferată, reușind să-i înscrie 15 goluri în 13 partide. Aguero a reușit și 11 goluri contra lui Tottenham, 10 contra lui Chelsea, câte 8 cu Arsenal și Man United și 7 contra lui Liverpool.
Singura echipă în fața căreia Aguero nu a marcat în Premier League este Bolton Wanderers. Aguero a jucat însă un singur meci contra acestora, în august 2011. Scorul a fost 3-2 pentru City în fața echipei care în prezent este pe ultimul loc în divizia a 3-a din fotbalul englez.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47