Aguero a bifat numai 3 apariții pentru Manchester City în toate competițiile din noul sezon. Lipsa starului argentinian a fost resimțită în multe momente, trupa lui Pep Guardiola chinuindu-se vizibil pe faza ofensivă.
După ce a scăpat de accidentarea suferită la gleznă la începutul verii, Aguero a întâmpinat probleme musculare la coapsă.
Când situația părea că nu se poate complica mai tare de atât, Guardiola a primit o nouă veste proastă, odată cu accidentarea lui Gabriel Jesus. Brazilianul s-a refăcut mai repede decât Aguero și a reușit chiar să înscrie în derby-ul cu Liverpool, scor 1-1, de ieri seară.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
Aguero nu a fost 100% recuperat, motiv pentru care Guardiola a decis să-l menajeze în super-duelul cu campioana Angliei.

Aguero, pus la zid de Roy Keane: "S-a îngrășat foarte mult!"

După ce l-a numit "idiot" pe Kyle Walker, Roy Keane nu l-a iertat nici pe Aguero, în ciuda faptului că argentinianul nici n-a evoluat în meciul de pe Etihad.
Fostul mijlocaș al lui United l-a criticat aspru pe Kun Aguero din cauza condiției sale fizice. Keane crede că atacantul lui City s-a îngrășat mult în perioada petrecută în afara terenului:
"Problema mea cu Aguero este că s-a îngrășat. Dumnezeu știe ce măsură poartă la pantaloni. Arăta foarte masiv. Unii jucători reușesc să alerge foarte mult deși sunt accidentați. Însă acum există ideea asta că fotbaliștii au nevoie de 2-3 luni ca să-și recapete viteza de dinainte de accidentare.
Eu am fost îngrijorat când l-am văzut pe Aguero pentru că arată foarte, foarte masiv. Înțeleg că este greu să revii la viteza ta obișnuită, dar nu întrece măsura cu kilogramele.", a spus Roy Keane, în studio-ul SkySports.
Ultimul meci disputat de Aguero a fost împotriva lui West Ham, scor 1-1, în Premier League. Starul lui City are un singur gol în noul sezon, în meciul cu FC Porto din UEFA Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20