Soarta lui Solskjaer pe banca "diavolilor" depinde în bună măsură de rezultatul derby-ului cu Liverpool, presa engleză vorbind tot mai des despre posibilitatea ca Allegri să preia în foarte scurt timp echipe de pe Old Trafford.
Un ziarist de la Oslo a participat la conferinţa lui Klopp şi l-a întrebat pe antrenorul german ce sfaturi i-ar da omologului de pe banca rivalei. După un râs zgmotos, Klopp i-a replicat jurnalistului: "Ai venit tocmai din Norvegia să mă întrebi asta? Nu, Ole nu are nevoie de sfaturile mele".
Cum discuţia a continuat pe situaţia tehnicianului norvegian la United, Klopp a explicat de ce preferă să nu comenteze prea mult pe această temă.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
"Nu cunosc situaţia sa, am citit doar ce susţine presa. Dar nu asta contează, ci ceea ce îi transmite boardul. Cum nu ştiu acest lucru, nu pot avea o opinie. Vreau ca fiecare manager să fie lăsat un timp îndelungat pentru a-şi pune în aplicare ideile. Dar nu multe cluburi au răbdare. După primele mele 29 de meciuri la Liverpool, nu ştiu câţi erau convinşi că sunt managerul potrivit aici", a mai spus Klopp.

Klopp îl apreciază pe Daniel James

În privinţa meciului propriu-zis, Klopp pare convins că Martial, absent în ultimele partide ale lui United, va reveni. În aceste condiţii, ofensiva "diavolilor" va fi una redutabilă.
"James (n.r.tânărul Daniel James a fost poate cel mai bun jucător al lui United în acest start de sezon) este un jucător foarte bun, categoric. Dar nu mă gândesc doar la el, mă gândesc şi la Martial şi Rashford. Cred că toţi trei vor fi pe teren, iar viteza pe care United o va avea în atac va fi una deosebită", a explicat antrenorul "cormoranilor".

Liverpool - United | "Cormoranii", faţă în faţă cu istoria

Liverpool e la un meci distanţă de a egala recordul all-time de victorii în Premier League, ce îi aparţine lui Manchester City. "Cormoranii" au ajuns la cota 17 şi un succes cu United i-ar face egalii echipei lui Guardiola, care a ajuns la această bornă în perioada august-decembrie 2017.
"Nu e o presiune superioară pentru că suntem în faţa celui de-al 18-lea meci la rând în care putem să câştigăm. Suntem relaxaţi, dar în acelaşi timp extrem de motivaţi", a concluzionat Klopp.
Derby-ul Angliei, Manchester United - Liverpool va fi duminică de la ora 18.30 la Eurosport 1.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44