Fostul internațional al Argentinei, Pablo Zabaleta, în vârstă de 35 de ani, este de părere că Leo Messi, care a intrat în ultimul lui sezon de contract la Barcelona, s-ar bucura din nou de fotbal dacă s-ar transfera la Manchester City, acolo unde ar lucra din nou cu Pep Guardiola, antrenorul sub comanda căruia a avut cele mai fructuoase evoluții din istoria clubului catalan.
Fost fundaș al "cetățenilor" este convins că Messi ar reuși să se bucure din nou de fotbal pentru câțiva ani în plus în Premier League dacă ar alege să se transfere pe Etihad în vara anului 2021. De altfel, echipa engleză a fost prima care a luat serios în considerare să facă orice pentru a-l aduce pe Messi la Man City. În final, starul argentinian a ales să rămână pe Camp Nou, cealaltă posibilitate fiind să dea în judecată clubul pentru care a scris istorie.

Manchester City, destinația perfectă pentru Leo Messi, crede Zabaleta

Premier League
Guardiola, savuros când a fost întrebat de acomodarea lui Haaland! "Nu stăm împreună, nu dorm cu el"
13/08/2022 LA 10:44
"E trist să-l vedem pe Messi în această situație. Nu am crezut niciodată că va intra în ultimul lui an de contract cu Barcelona. Echipa nu joacă bine și pare că nu se mai bucură de fotbal. Vom vedea ce se va întâmpla cu Messi la finalul acestui sezon. Are un prieten bun la Manchester City, pe Sergio Aguero, a mai lucrat înainte cu Pep, așa că totul ar începe bine pentru el. Câțiva oameni din conducere îl cunosc personal pe Leo de asemenea.
Dacă Messi decide să plece și vrea să joace într-un alt campionat, într-o altă țară, desigur că Manchester City ar fi destinația perfectă. Orice jucător visează la o experiență în Premier League. Este cel mai bun campionat din lume și poate că vrea să meargă acolo, să se bucure de încă câțiva ani de carieră acolo. Mi-ar plăcea să-l văd jucând în Anglia, e un loc drăguț pentru așa ceva. Pentru moment, pare că nu se bucură deloc de fotbal, acolo sigur ar face-o", a spus Pablo Zabaleta pentru Stadium Astro.

Prelungirea contractului lui Guardiola pe Etihad, asigurare pentru Messi

Odată cu vestea prelungirii contractului lui Guardiola, șansele ca Lionel Messi să ajungă la Manchester City au crescut simțitor. În vară, când argentinianul era hotărât să plece de la Barcelona, Guadiola l-a convins să aleagă echipa sa, dar până la urmă Messi nu a fost lăsat să plece, astfel că reîntâlnirea celor 2 s-a amânat.
Informațiile din presa iberică susțin că sentimentele lui Messi față de Barcelona nu s-au schimbat, iar o plecare în perioada următoare este iminentă. S-a vehiculat și varianta ca Barcelona să accepte faptul că nu îl poate păstra pe Messi și să-i dea drumul în perioada de mercato din ianuarie, pentru a obține o sumă de bani de pe urma sa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Ligue 1
Real Madrid primește o nouă lovitură de la Mbappe! Planurile starului francez cu PSG
13/08/2022 LA 09:55
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
13/08/2022 LA 07:20