Podiumul este completat de Andy Cole, cu 187 de goluri. Imediat sub primele trei locuri se află Sergio Aguero (32 ani), jucător care încă evoluează în Premier League și înscrie pe bandă rulantă pentru Manchester City. Atacantul argentinian a ajuns recent la borna 180 în carieră, depășindu-i recordul de goluri al lui Thierry Henry (175), fostul fotbalist emblematic al lui Arsenal.
Într-o discuție axată pe comparația dintre Sergio Aguero și Thierry Henry, Alan Shearer l-a ales pe argentinianul lui Manchester City, despre care spune că "înscrie din toate pozițiile". La polul opus, Ian Wright și Gary Lineker l-au ales pe Henry.
Shearer și-a prezentat argumentele, considerând că vârsta și nivelul înalt la care Aguero încă se află au un cuvânt de spus în comparația cu Henry:
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11
"Aguero are aproape 32 de ani și înscrie din toate pozițiile. Din stânga, de pe centru, din dreapta, nu contează de unde. Știu că este ajutat de o echipă magnifică, dar cifrele lui sunt impresionante: 180 de goluri în 261 de apariții. Și să ne uităm și la trofeele câștigate.", a spus Shearer, pentru Match of the Day.

Aguero și Henry, performanțe impresionante în Premier League

În perioada petrecută pe Emirates (1999-2007), Henry a reușit să câștige 2 titluri, dintre care unul în celebrul sezon al "Invincibililor" lui Arsene Wenger, când francezul a ieșit golgheter.
De cealaltă parte, Aguero a câștigat până acum 4 titluri în Premier League, fiind principalul marcator al trupei de pe Etihad. Mai mult, Aguero a fost eroul "cetățenilor" în sezonul 2011/2012, când a adus titlul pe Etihad pe finalul meciului din ultima etapă, cu un gol înscris în poarta lui QPR.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24