Articol scris de Răzvan Cîrceag
Fundașul central Toby Alderweireld a sosit la Tottenham în 2015, iar acum a intrat în ultimul an de contract și își dorește să plece în această vară. Nuno Espirito Santo, noul antrenor al lui Spurs, îl va lăsa cel mai probabil să plece și își dorește să-l aducă pe fundașul danez Joachim Andersen în locul său, conform dailymail.co.uk.
Andersen este jucătorul lui Lyon, dar în ultimul sezon a evoluat sub formă de împrumut la Fulham, unde a avut o experiență negativă, retrogradând în Championship.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 9 ORE
Pe lista lui Nuno Espirito Santo mai sunt și fundașii centrali Jules Kounde, de la Sevilla, și Takehiro Tomiyasu de la Bologna.
236 de apariții are Alderweireld pentru Spurs, în toate competițiile, cea mai mare performanță realizată fiind finala de Champions League din 2019, sub comanda lui Mauricio Pochettino.

Nuno Espirito Santo a fost adus în locul lui Jose Mourinho

Nuno Espirito Santo a fost anunțat recent ca fiind noul antrenor al lui Tottenham, după ce rămăseseră fără antrenor odată cu despărțirea de Jose Mourinho.
Nuno Espirito Santo a semnat cu Spurs un contract valabil până în 2023. Imediat după ce a fost prezentat, antrenorul a declarat că este onorat să pregătească pe Tottenham, având ca obiectiv să-i facă pe suporteri mândri.
De-a lungul carierei, portughezul le-a mai pregătit pe Rio Ave, Valencia și Porto.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20