Tranferul germanului din poarta Barcelonei pare o ideea nebunească a celor de la Chelsea, dar aceștia sunt dispuși să facă toate sacrificiile pentru aducerea acestuia pe Stamford Bridge.

https://i.eurosport.com/2020/04/26/2811187.jpg
Champions League
Champions League - optimi! Barcelona - PSG 1-4 şi Leipzig - Liverpool 0-2! Mbappe a scris istorie
16/02/2021 LA 07:34

Barcelona încearcă să-i prelungească contractul lui Ter Stegen

Negocierile dintre Barcelona și reprezentanții goalkeeper-ului german pentru prelungirea contractului scadent în vara anului 2022 sunt atent monitorizate de la Londra, iar cotidianul The Telegraph a scris că londonezii intenționează să facă o ofertă pentru acesta. Conform jurnaliștilor britanici, această ofertă ar include pe lângă o sumă de bani și cedarea lui Kepa Arrizabalaga la formația catalană.

În ciuda acestor zvonuri din Anglia, la Barcelona nu s-a auzit nimic despre o posibilă ofertă pe numele portarului de 28 de ani care este considerat netrasferabil de către conducătorii grupării ”blaugrana”. Mai mult, prelungirea contractului lui Ter Stegen reprezintă o prioritate pentru ”board”-ul de pe Camp Nou, însă situația tensionată de la club din ultimele luni au frânat negocierile.

Conștienți de dificultatea aducerii lui Ter Stegen, cei de la Chelsea se pare că studiază și altă pistă din La Liga. Un alt nume important care se află pe lista lor este cel al slovenului din poarta lui Atletico Madrid, Jan Oblak. Acesta are o valoare de piață de 70 de milioane de £ și mai are contract cu formația lui Simeone până în 2023.

Deși eventuala mutare a lui Ter Stegen în Premier League pare greu de realizat în această vară, puterea financiară a clubului de pe Stamford Bridge ar putea juca un rol deosebit de important. O ofertă financiară mai mare decât cea a catalanilor, l-ar putea convinge pe portar să accepte o aventură în Premier League, după 6 ani petrecuți în Spania.

https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Liga
Ter Stegen cel Mare! Germanul a apărat 2 penalty-uri la rând și Barcelona e în finala Supercupei
13/01/2021 LA 22:45
Champions League
Barcelona - Bayern 2-8 | Notele primite de jucătorii catalanilor după înfrângerea uluitoare din UCL
15/08/2020 LA 04:48