În prezent accidentat, după ce a suferit o problemă musculară în derbyul cu Manchester City, Trent a oferit un interviu în care a vorbit despre cei mai puternici adversari întâlniți până acum. Deși a jucat în fața marilor forțe ale Europei în Champions League, apărătorul de bandă l-a nominalizat pe Adama Traore, fotbalistul lui Wolves.
"Nu poți face nimic în fața lui. Îmi amintesc de meciul din sezonul trecut de pe Anfield. A fost o fază în care a primit mingea cu spatele la poartă, s-a întors și m-a depășit în viteză. Nu m-am simțit niciodată atât de neputincios în fața cuiva. Modul în care poate schimba direcția și viteza pe care o are sunt impresionante. Există oameni mai rapizi decât tine, știu foarte bine asta, și încerc să mă poziționez cât mai bine pentru a avea un avantaj. Dar împotriva lui Adama, din cauza forței sale, nu poți face nimic", a dezvăluit Alexander Arnold într-un interviu pentru goal.com.

Liverpool îl apreciază în mod deosebit pe Adama Traore

Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
IERI LA 08:33
Alexander Arnold nu este primul de la Liverpool care vorbește la superlativ despre Adama Traore. De altfel, "cormoranii" s-au interesat în vară de posibilitatea de a-l transfera, dar prețul cerut de Wolves - 75 de milioane de euro - a fost unul prohibitiv. În cele din urmă, Liverpool a luat alt fotbalist de atac de la "lupi", pe Diogo Jota, iar mutarea a părut una extrem de inspirată, judecând după randamentul acestuia din acest sezon.
Vorbind despre cei mai dificili adversari cu care s-a înfruntat în cariera sa, Robertson a declarat în vară, la That Peter Crouch Podcast: "Când eram la Hull, am jucat cu Hazard. M-a distrus pe Stamford Bridge. Și Traore m-a distrus în acest sezon, ca să fiu sincer".
Klopp este și el încântat de calitățile lui Traore: "Nu ai cum să te aperi în fața lui în unele momente, este incredibil. Ce jucător, este atât de bun!".
Adama Traore a marcat 10 goluri şi a bifat 12 assisturi pentru Wolves, în toate competiţiile în sezonul trecut, ajungând pe radarul celor mai importante cluburi. Și City își manifestase intenția de a-l lua, Guardiola etichetându-l "un monstru", dar mutarea a căzut din cauza pretențiilor financiare exagerate avute de formația lui Nuno Espirito Santo.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53