În prezent accidentat, după ce a suferit o problemă musculară în derbyul cu Manchester City, Trent a oferit un interviu în care a vorbit despre cei mai puternici adversari întâlniți până acum. Deși a jucat în fața marilor forțe ale Europei în Champions League, apărătorul de bandă l-a nominalizat pe Adama Traore, fotbalistul lui Wolves.
"Nu poți face nimic în fața lui. Îmi amintesc de meciul din sezonul trecut de pe Anfield. A fost o fază în care a primit mingea cu spatele la poartă, s-a întors și m-a depășit în viteză. Nu m-am simțit niciodată atât de neputincios în fața cuiva. Modul în care poate schimba direcția și viteza pe care o are sunt impresionante. Există oameni mai rapizi decât tine, știu foarte bine asta, și încerc să mă poziționez cât mai bine pentru a avea un avantaj. Dar împotriva lui Adama, din cauza forței sale, nu poți face nimic", a dezvăluit Alexander Arnold într-un interviu pentru goal.com.

Liverpool îl apreciază în mod deosebit pe Adama Traore

Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
ACUM 2 ORE
Alexander Arnold nu este primul de la Liverpool care vorbește la superlativ despre Adama Traore. De altfel, "cormoranii" s-au interesat în vară de posibilitatea de a-l transfera, dar prețul cerut de Wolves - 75 de milioane de euro - a fost unul prohibitiv. În cele din urmă, Liverpool a luat alt fotbalist de atac de la "lupi", pe Diogo Jota, iar mutarea a părut una extrem de inspirată, judecând după randamentul acestuia din acest sezon.
Vorbind despre cei mai dificili adversari cu care s-a înfruntat în cariera sa, Robertson a declarat în vară, la That Peter Crouch Podcast: "Când eram la Hull, am jucat cu Hazard. M-a distrus pe Stamford Bridge. Și Traore m-a distrus în acest sezon, ca să fiu sincer".
Klopp este și el încântat de calitățile lui Traore: "Nu ai cum să te aperi în fața lui în unele momente, este incredibil. Ce jucător, este atât de bun!".
Adama Traore a marcat 10 goluri şi a bifat 12 assisturi pentru Wolves, în toate competiţiile în sezonul trecut, ajungând pe radarul celor mai importante cluburi. Și City își manifestase intenția de a-l lua, Guardiola etichetându-l "un monstru", dar mutarea a căzut din cauza pretențiilor financiare exagerate avute de formația lui Nuno Espirito Santo.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Liverpool va demara lucrările pentru creșterea capacității stadionului! Care e costul operațiunii
ACUM 5 ORE
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM 8 ORE