Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander-Arnold, interviu pentru GQ. Ce spune de Klopp și pe cine preferă dintre Messi și Ronaldo

Irina Aldea

Publicat 23/03/2020 la 11:11 GMT+2

Înainte ca fotbalul să fie pus sub semnul incertitudinii, Trent Alexnader-Arnold le-a oferit un interviu celor de la GQ, în care a mărturisit că iubește Liverpool mai mult decât orice.

Trent

Credit imagine: Eurosport

Liverpool a avut de-a lungul timpului câteva sezoane de excepție în Premier League. Totuși, Kenny Dalglish, care a jucat și antrenat în câteva dintre ele, este de părere că sezonul 2019-2020 este de departe cel mai bun. În acest moment, în care fotbalul se află sub semnul incertitudinii din cauza pandemiei de coronavirus, Liverpool este pe locul 1 în Premier League, cu 82 de puncte, la distanță de 25 de puncte de locul 2, Manchester City.
Inima acestei echipe este localnicul Trent Alexander-Arnold, cel care le calcă pe urme marilor Steven Gerrard și Robbie Fowler și care ar putea deveni cel mai mare fotbalist din Liverpool care joacă pe Anfield. Reușita lui Trent este remarcabilă din două motive simple – 1. Are doar 21 de ani și a debutat în urmă cu trei sezoane și 2. joacă pe poziția de fundaș dreapta.
Cu ajutorul lui Jurgen Klopp, Alexander-Arnold, care a creat o legătură cu clubul de pe Anfield încă de la șase ani, își reinventează postul pe care joacă. Este fundaș, dar are un impact uriaș în jocul ofensiv al Campioanei Europei. Mulți dintre jucătorii de top își încheie cariera fără a avea un cântec dedicat lor de către fanii echipei la care joacă. Nu este și cazul lui Trent, care la 21 de ani se bucură de acest privilegiu din partea suporterilor Cormoranilor.

Interviul acordat de Trent Alexander-Arnold pentru GQ

Referitor la momentul în care i-am auzit pentru prima dată cântând, a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, cu siguranță. Sunt foarte mândru că sunt din Liverpool. Nu mă comport ca și cum totul e garantat. Probabil că este visul fiecărui jucător să fie acea persoană în echipă care chiar e din orașul clubului respectiv și să fie capabil să-i bucure pe fani, el însuși fiind un fan al echipei de mic. Sunt jucătorul lui Liverpool, iubesc acest club mai mult ca orice! Iubesc fanii, iubesc orașul, de ce aș vrea să plec? Este cunoscut faptul că aici fanii sunt speciali și iubesc jucătorii mai mult decât orice, însă nu e vorba doar despre fani. Este și despre cum te integrezi tu ca sportiv în mediul în care ei trăiesc, despre cum te acceptă ei, dacă te simți ca acasă. Dacă ei te acceptă, atunci nu ai cum să nu simți asta.
Iubești să câștigi sau urăști să pierzi?
Urăsc să pierd. Acel sentiment că altcineva se bucură de victorie... este dezamăgitor. Simți că ești slab.
Jurgen Klopp, într-un cuvânt?
Incredibil. Totul despre el în orice fel. Felul în care administrează... ca persoană, ca antrenor. Pur și simplu incredibil. E aceeași persoană în orice context. Poți vedea că este o persoană căreia îi pasă de oamenii din jurul lui. Îi plasă de familie, îi pasă de jucători, de staff. Pe toți îi tratează egal. Îl tratează pe căpitan la fel ca pe un jucător tânăr. Știe ce trebuie să spună și pe ce ton să spună, de fiecare dată e la fel. Când nu te regăsești în echipă, uneori îți explică de ce, alteori nu. Dacă nu ești în echipă, e clar că trebuie să schimbi ceva.
Ultimul film pe care l-ai văzut?
Bad Boys.
Cine are cea mai mare problemă cu accentul tău?
Aș spune că Takumi Minamino. Nu vorbea prea multă engleză când a venit, dar cred că este cel mai rapid când vine vorba de a învăța lucruri noi.
Cine este cel mai inteligent din echipă?
James Milner, un tip foarte inteligent.
Încă mai locuieși cu mama ta. Cât va mai dura?
Atât cât e nevoie. Întotdeauna mi-a plăcut să am oameni pe care-i iubesc alături de mine, așa că să am familia alături de mine este foarte important.
Messi sau Ronaldo?
Messi pentru mine.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo