Liverpool, care nu a mai cucerit un titlu de campioni în Premier League din 1990, au intrat în pauza de iarnă cu un avans de 22 de puncte în fruntea clasamentului și sunt din ce în ce mai aproape de performanța atât de râvnită pe Anfield. Cormoranii au câștigat 24 dintre cele 25 de partide disputate sezonul acesta în campionat și au cedat două puncta doar în fața lui Man United, pe Old Trafford, în luna octombrie a anului trecut.
https://i.eurosport.com/2017/12/02/2222277.jpg
Alexander-Arnold a explicat de curând care este infleunța lui Jurgen Klopp în cadrul echipei: “Ne oferă toată libertatea și putem astfel să jucăm în mod diferit, să ne exprimăm liber pe teren. Cred că este important ca echipa să funcționeze așa, iar antrenorul înțelege cu ușurință ce trebuie să facem pentru a câștiga meciuri. Așa a fost de când a venit aici, a transformat clubul într-un mod incredibil și sper să avem în continuare succes alături de el. Are atât de multă pasiune pentru joc și pentru victorie. Vedem asta în fiecare zi la antrenamente. Nu numai că ne ajută să câștigăm, dar ne oferă și mentalitatea de care aven nevoie pentru a fi capabili să trecem peste orice dificultate din timpul meciurilor”.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53