Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander-Arnold: "Nicio echipă nu va mai domina așa cum am făcut-o noi!" Ambițiile lui Liverpool

Irina Aldea

Publicat 28/11/2020 la 13:40 GMT+2

“Cormoranii” au debutat în noua stagiune într-o formă bună, dar Alexander-Arnold este de părere că va fi foarte dificil pentru Liverpool să repete performanța din sezonul trecut, când elevii lui Klopp au defilat în Premier League.

Trent Alexander-Arnold

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ivan
Liverpool își propune să scrie noi pagini de istorie. “Cormoranii” au dominat autoritar stagiunea precedentă de Premier League, câștigând titlul la o distanță de 18 puncte față de ocupanta locului doi, Manchester City. Formația de pe Anfield a fost neînvinsă până la sfârșitul lunii februarie și a acumulat un total impresionant de 99 de puncte.
În sezonul 2018/19, Liverpool a cucerit trofeul UEFA Champions League, după un retur de poveste în semifinala cu Barcelona, și a fost aproape să se impună și în Premier League, după ce aocupat poziția secundă cu un record absolut de 97 de puncte. A fost cel mai mare număr de puncte acumulat vreodată de o echipă care nu a reușit să câștige titlul în același sezon.

Alexander-Arnold, despre obiectivele cormoranilor

Liverpool a cucerit Champions League și Premier League în sezoane succesive. Acum, formația de pe Anfield își propune să îndeplinească ambele obiective în aceeași stagiune: “Am reușit să câștigăm ambele competiții, acum ne dorim să le cucerim pe amândouă în același sezon. Cine știe, am putea realiza acest lucru chiar în stagiunea actuală”, a afirmat Alexander-Arnold.
Trent Alexander-Arnold susține totuși că Liverpool va trebui să ducă o întrecere la nivel înalt pentru a cuceri Premier League și Champions League în acest sezon: “Este greu de crezut că vom atinge forma de anul trecut și că vom domina în aceeași manieră. Va fi dificil de realizat asta. Va dura mult timp până ce o altă echipă va domina precum am făcut-o noi. Au fost foarte multe surprize până acum, toată lumea pornește cu șanse egale în Premier League. Sezonul trecut, lupta s-a dat între noi și Manchester City. Acum, sunt cinci sau șase echipe care se bat la campionat. Despre asta este vorba în Premier League. Trebuie să menții un nivel ridicat pe parcursul tuturor celor 38 de etape”, a completat fundașul lateral englez.
Liverpool o va înfrunta astăzi pe Brighton, în runda cu numărul 10 din Premier League. Klopp are uriașe probleme cu accidentările, iar Alexander-Arnold se numără pe lista celor indisponibili pentru această partidă. Meciul va începe la ora 14:30 și va fi transmis în direct de către Eurosport.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo