Lacazette va intra în ultumul an de contract cu Arsenal în această vară iar francezul și-a pierdut locul de titular în acest sezon sub comanda lui Mikel Arteta, el marcând nouă goluri în 23 de meciuri jucate în Premier League.
Conform Calciomercato, Lacazette este pregătit să plece din Anglia și își dorește un nou capitol în cariera sa după ce nu a reușit să se impună ca piesă de bază pe Emirates Stadium.
Reprezentanții lui Lacazette s-au pus deja pe treabă și l-au oferit pe atacant unor cluburi importante din Europa precum Barcelona, Atletico Madrid sau Juventus, toate aceste echipe fiind în căutarea unui vârf.
Fotbal
De ce nu ar trebui să primească Messi Balonul de Aur în acest an! Ce s-a întâmplat în 2000 și 2006
ACUM 4 ORE
Lacazette vrea să fie o piesă de bază la un club important și dacă nu se va impune ca titular pe Emirates până la finalul sezonului, va încerca să plece de la Arsenal.

Lacazette vrea să plece de la Arsenal

Juventus și-l dorește pe francez, scrie Daily Mail, însă campioana Italiei nu a luat încă decizia finală pentru a face o ofertă concretă în acest sens. Nu se știe deocamdată poziția celor de la Atletico și Barcelona în ceea ce-l privește pe Lacazette.
Lacazette a ajuns la Arsenal de la Lyon în vara lui 2017, cu speranța că el va fi principalul atacant al clubului, cel care va duce Arsenal la următorul nivel. Însă francezul a avut dificultăți în a se ridica la nivelul așteptărilor și după venirea lui Aubameyang pe Emirates, el a rămas în umbra gabonezului.
În 158 de partide jucate pentru Arsenal, Lacazette a înscris 59 de cluburi și a reușit 28 de assisturi, câștigând primul său trofeu cu tunarii sezonul trecut după victoria din finala Cupei Angliei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Ligue 1
PSG și Barcelona pregătesc un schimb fabulos de jucători! Cine vine lângă Messi pe Parc des Princes
ACUM 5 ORE
Premier League
Arsenal l-ar putea înlocui pe Lacazatte cu un atacant pe care s-au plătit peste 60 de milioane de €
ACUM 5 ORE