Jucătorul de 31 de ani a vorbit pe contul său de Instagram despre experiența de la Manchester United, acolo unde a ajuns în 2018. Sanchez a avut o perioadă extrem de dificilă după ce a fost adus la club de Jose Mourinho, chilianului a marcat cinci goluri în 45 de meciuri pentru ca apoi să fie împrumutat la Inter sezonul trecut. El s-a transferat definitiv la Milano în această vară.
”Vreau să vă povestesc despre perioada petrecută la Manchester United, despre lucrurile care s-au spus și care mi-au afectat imaginea. Am avut oportunitatea să merg la United și a fost tentant. A fost bine pentru că îmi placea clubul de când eram mic. Am semnat fără prea multe informații. Uneori sunt lucruri de care nu-ți dai seama până nu ajungi acolo”, povestește Sanchez.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 15 ORE

Alexis Sanchez a vrut să plece după primul antrenament

”La primul antrenament mi-am dat seama de multe lucruri. Am ajuns acasă și l-am întrebat pe agentul meu dacă pot să anulez contractul și să mă întorc la Arsenal. Ceva nu era în regulă. Dar contractul era deja semnat”, a afirmat Sanchez.
”Vă spun din experiența mea, jurnaliștii vorbesc uneori fără să știe faptele și mă doare lucrul acesta, ei nu aveau idee ce se întâmpla la club. Ei spuneau că e vina mea, dar uneori jucătorul depinde și de mediu, de familia care este creată în jurul lui, iar la noi nu era o familie atunci”, a precizat el.
Afirmațiile lui Sanchez au fost postate și pe contul de instagram al Sport Bible iar Rafael, fostul jucător al lui Manchester United a reacționat printr-un comentariu: ”Poate a văzut o fantomă și s-a speriat. Asta ar explica de ce a jucat atât de slab mereu”.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 16 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22