articol scris de Alex Ivan
Brazilianul de 28 de ani este un om de bază în echipa lui Jurgen Klopp și printre cei mai buni portari ai lumii. Acesta a jucat un rol crucial în succesele "cormoranilor" din UEFA Champions League și Premier League.
Întrebat de viitorul său într-un interviu acordat celor de la Globo Esporte, Alisson a dezvăluit că își dorește să se întoarcă în Brazilia pe finalul carierei.
Fotbal
Dortmund - Bayern 2-3! Lewandowski s-a răzbunat pe fosta echipă după ce a ratat Balonul de Aur
ACUM 8 ORE
"Idealul meu este să revin în Brazilia, dar numai Dumnezeu știe când se va întâmpla acest lucru. În sufletul meu îmi doresc să mă întorc acasă, la Internacional, clubul pe care îl iubesc cel mai mult", a declarat Alisson.
Portarul lui Liverpool a spus admiră toate celalte echipe din Brazilia. Cu toate acestea, Alisson nu se poate imagina decât în tricoul lui Internacional.

Alisson nu va pleca curând din Premier League

Brazilianul a afirmat că vrea să evolueze la cel mai înalt niveL, cât mai mult timp. Acesta a adăugat că nu plănuiește sa-i părăsească pe "cormorani" în viitorul apropiat.
"Îmi place să privesc în viitor, dar mă concentrez asupra prezentului. Vreau să am o carieră lungă în fotbal, la cel mai înalt nivel. Nu știu dacă voi juca până la 35 sau 40 de ani, există multe posibilități. Încerc să dau totul pentru echipa națională și cea de club", a menționat fostul portar al Romei.
Alisson are 97 de apariții pentru Liverpool, dintre care 47 au fost fără gol primit. Acesta a deținut, pentru puțin timp, recordul de cea mai mare sumă plătită pentru un portar, după ce Liverpool a achitat Romei 66 de milioane de lire sterline în 2018.
Liverpool, cu foarte mulți absenți, o va întâlni duminică pe Leicester, într-o partidă ce poate fi urmărită pe Eurosport 1 și Eurosport Playern începând cu ora 21:15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
ACUM 11 ORE
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
ACUM 12 ORE