Alisson a devenit astfel primul portar care a primit acest premiu - Samba Gold, acordat celui mai bun brazilian din Europa. El a primit premiul la Melwood după ce a fost un membru cheie al echipei lui Liverpool care a câștigat UEFA Champions League și Campionatul Mondial al cluburilor. De asemenea, Alisson a cucerit Copa America alături de Brazilia anul trecut.
Alisson a primit 35,54% din voturi de la fani, jurnaliști și foști jucători pentru a câștiga în fața celui care a triumfat anul trecut - colegul său de la Liverpool, Roberto Firmino. Alisson a reușit 12 meciuri fără gol primit până acum în acest sezon după ce s-a întors după o accidentare care l-a ținut pe bancă două luni. În 2019, Alisson a fost numit cel mai bun portar din lume de revista France Football, de FIFA și de UEFA.
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM O ORĂ

Liverpool, o nouă echipă cu Alisson în poartă

După eșecurile cu Loris Karius și Simon Mignolet, una dintre piesele de bază care îi lipseau lui Jurgen Klopp pentru a face din Liverpool o echipă cu adevărat mare era un portar cu adevărat de clasă mondială. Soluția urma să fie una scumpă, dar care va merita toți banii. Liverpool l-a cumpărat pe Alisson, care a devenit cel mai scump portar din lume după ce cormoranii au dat pe el 72 de milioane de euro. Avea să fie cei mai bine investiți bani din istoria recentă a clubului.
Cu Alisson în poartă, la primul său sezon, Liverpool a avut o serie de 20 de meciuri neînvinsă iar brazilianul a avut și o intervenție decisivă în grupele Champions League în meciul cu Napoli, partidă câștigată de cormorani pentru a avansa în optimile de finală.
Pe 17 martie 2019, Alisson a bifat al 17-lea meci din Premier League fără gol primit – cele mai multe astfel de partide ale unui portar debutant la Liverpool de la Pepe Reina în 2006. La sfârșitul sezonului, Alisson a avut 21 de meciuri fără gol primit, câștigând astfel premiul ”Golden Glove” acordat celui mai bun portar din Premier League. Pe 2 iunie 2019, trofeul UEFA Champions League ajungea din nou pe Anfield iar Alisson a jucat un rol decisiv în parcursul european al echipei lui Klopp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum a fost taxat Ibrahimovic cu o liră de Manchester United: "Glumești, nu? Spune-mi că glumești"
ACUM 6 ORE