Confruntarea Liverpool - Brighton părea să se îndrepte spre o victorie confortabilă a "cormoranilor", după ce Van Dijk a reușit o dublă în prima repriză.
Klopp și-a permis luxul de a-i odihni pe Salah și Firmino, pe final, iar lucrurile puteau să se transforme într-un adevărat coșmar, ca urmare a unei greșeli a lui Alisson.
Odată cu venirea brazilianului, poarta a fost mult mai sigură pentru o echipă ai cărei suporteri fuseseră în trecutul recent exasperați de greșelile lui Mignolet și mai ales Karius.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 11 ORE
Dar și Alisson poate să facă erori de începător, exact când nu te aștepți, dovadă partida cu Brigton. Trossard scăpase singur spre poarta lui Liverpool, luându-i fața lui Lovren. Mijlocașul ofensiv a încercat să îl lobeze pe portar, care, deși era cu metri buni în afara careului, a încercat să oprească balonul cu mâna. Decizia nu putea fi decât una singură: cartonaș roșu pentru Alisson.
Portarul lui Klopp nu doar că le-a oferit coechipierilor un final dificil, dar va fi suspendat în runda următoară, când are loc derby-ul Liverpool - Everton (miercuri, în etapa intermediară din Premier League).

Final dramatic în Liverpool - Brighton 2-1

Din fericire, Klopp nu efectuase toate schimbările, astfel că Adrian a putut să intre în teren. Goalkeeperul l-a înlocuit pe Oxlade Chamberlain.
Finalul a fost foarte greu pentru Liverpool. Dunk a reușit să marcheze, tocmai când Adrian își așeza zidul, la lovitura liberă dictată ca urmare a hențului lui Alisson. Portarul "cormoranilor" era lipit de bara din stânga, iar fundașul lui Brighton a speculat acest lucru, trimițând mingea în celălalt colț.
În plus, în ultimele minute Mooy și Gross au fost la un pas să egaleze, Adrian fiind extrem de nesigur, după ce a intrat complet neîncălzit.

Rezultatele zilei în Premier League

  • Newcastle - Manchester City 2-2
  • Burnley - Crystal Palace 0-2
  • Chelsea - West Ham 0-1
  • Liverpool - Brighton 2-1
  • Tottenham - Bournemouth 3-2
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42