Fostul tehnician al lui Juventus s-ar fi înţeles, conform presei engleze, pentru un contract de 6,5 milioane de euro/sezon, iar numirea sa pare în acest moment o formalitate. Ed Woodward, directorul general al "diavolilor" i-a promis un buget generos de transferuri pentru la vară, însă chiar din iarnă am putea asista la câteva mutări importante, care să o ajute pe United să reintre în lupta pentru un loc de Champions League.

Primele transferuri ale lui Allegri la United

Mario Mandzukic (33 de ani) și Emre Can (25 de ani) sunt jucătorii pe care Manchester United îi dorește în iarnă. Potrivit camciomercato.com discuțiile cu Juventus pentru transferul atacantului au început deja, în timp ce interesul pentru Can nu s-a transformat într-o discuție oficială.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34
Sursa amintită precizează că mutarea lui Mandzukic s-ar putea face pentru o sumă în jurul a 10 milioane de euro. Englezii oferă acești bani, dar italienii solicită puțin mai mult. Jurnaliștii apreciază însă că diferența nu este foarte mare, iar oficialii lui Manchester United își vor da acceptul în cele din urmă. Probleme vor fi, se pare, la transferul lui Emre Can. Juventus nu pare dispusă să renunțe la mijlocaș pentru mai puțin de 40 de milioane de euro, iar fosta campioană a Angliei consideră că suma este una destul de mare. Totuşi, judecând după faptul că germanul nu intră în calculele lui Sarri, e de aşteptat să se ajungă la un numitor comun.
Interesul lui Manchester United pentru cei doi jucători a apărut după începutul slab de sezon. Pe lângă cei doi, este de așteptat ca și alți jucători să ajungă pe ”Old Trafford” în pauza competițională din iarnă. The Sun scrie că şi Dybala e foarte aproape de United, după ce în perioada de mercato din vară a ratat "la mustaţă" transferul la Tottenham.
Mario Mandzukic nu a apucat să debuteze în această stagiune pentru Juventus, în timp ce Emre Can a prins doar 3 meciuri (78 de minute).

Englezii i-au alcătuit deja primul "11" lui Allegri, la United

https://i.eurosport.com/2019/10/18/2698060.png
Marele derby al Angliei, Manchester United - Liverpool, va fi duminică (ora 18:30), pe Eurosport 1. Derbyul va fi prefaţat în emisiunea Premier League Show.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40