Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Allegri și Pochettino stau la pândă. Cele două variante ale lui Man United, dacă Solskjaer e demis

Sebastian Ujica

Publicat 09/01/2020 la 11:49 GMT+2

Manchester United a câștigat doar 2 partide în ultimele 6 etape iar presiunea e în creștere pentru Ole Gunnar Solskjaer.

Massimiliano Allegri

Credit imagine: Getty Images

Massimiliano Allegri este atent la situația de la Manchester United, fiind dispus să revină în fotbal la "diavoli" în cazul în care Ole Gunnar Solskjaer va fi dat afară. Allegri a luat o pauză după despărțirea de Juventus, club cu care a câștigat de 5 ori consecutiv titlul în Serie A.
Daily Mail scrie că Allegri a refuzat orice discuție legată de revenirea în antrenorat după despărțirea de Juventus, fiind convins că poate să ajungă la Man United în viitorul apropiat. Acesta a fost și motivul pentru care discuțiile cu Arsenal din urmă cu o lună când "tunarii" erau în căutarea unui înlocuitor pentru Emery.

Pochettino e și el o variantă

Allegri nu este însă singura opțiune de top pentru Manchester United în cazul în care conducerea clubului decide că Solskjaer nu mai poate continua pe bancă. United este aproape de eliminarea din Cupa Ligii dupa 1-3 pe propriul teren în partida tur cu Man City, are rejucare cu Wolverhampton în Cupa Angliei, este pe locul 5 în campionat și o va întâlni pe Brugge în Europa League.
Mauricio Pochettino este liber după ce a plecat de la Tottenham iar jurnaliștii englezi scriu că o venire la United l-ar tenta pe managerul argentinian. Un alt avantaj pentru Pochettino este faptul că Allegri ar solicita și aducerea unui director de fotbal, așa cum a avut în perioada Juventus.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo