The Athletic notează că disputa dintre Leeds United și Southampton, care urma să se joace marțea viitoare, ar putea fi amânată pentru a permite disputarea confruntării din FA Cup, pe care sfinții o au cu formația din League One, Shrewsbury.
Toate meciurile din Cupa Angliei (turul 3) s-au finalizat, cu excepția duelului dintre Shrewsbury și Southampton. Micuța echipă a avut probleme cu mai multe cazuri de coronavirus, astfel că s-a decis ca partida să se dispute la o dată ulterioară.
Cum țintarul Cupei trebuie completat, confruntarea trebuie să se joace cât mai repede, iar aceasta ar putea avea loc chiar marțea viitoare. Leeds a fost deja de acord ca partida ei cu Southampton să se joace la o dată ulterioară, astfel că The Athletic susține că e foarte posibil ca disputa din Premier League să fie înlocuită de cea din Cupă.
Premier League
Ronaldo, amendat de FA după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan! Cât are de plătit
23/11/2022 LA 14:22
Aston Villa - Everton, sub semnul întrebării
Aston Villa continuă să aibă probleme, după ce 14 membri ai echipei și staffului (dintre care 10 jucători) au fost depistați săptămâna trecută cu COVID-19.
Reprezentanții FA Cup nu au luat în calcul amânarea partidei cu Liverpool, din turul 3 al competiției, astfel că formația din Birmingham a fost nevoită să joace contra campioanei doar cu jucători de la U23 și U18 (scor 4-1 pentru echipa lui Klopp).
Azi, BBC anunță că baza de pregătire a lui Villa rămâne închisă, astfel că nu e deloc exclus ca și partida din acest weekend, cu Everton, să fie amânată. O decizie în acest sens se va lua cel târziu vineri, notează sursa citată.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Dovada că visurile devin realitate! Din lucrător comercial, la Campionatul Mondial din Qatar
19/11/2022 LA 13:03
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27