The Athletic notează că disputa dintre Leeds United și Southampton, care urma să se joace marțea viitoare, ar putea fi amânată pentru a permite disputarea confruntării din FA Cup, pe care sfinții o au cu formația din League One, Shrewsbury.

Toate meciurile din Cupa Angliei (turul 3) s-au finalizat, cu excepția duelului dintre Shrewsbury și Southampton. Micuța echipă a avut probleme cu mai multe cazuri de coronavirus, astfel că s-a decis ca partida să se dispute la o dată ulterioară.

Premier League
Willian, cel mai slab transfer din acest sezon? Cifrele brazilianului sunt cumplite
11/01/2021 LA 14:39

Cum țintarul Cupei trebuie completat, confruntarea trebuie să se joace cât mai repede, iar aceasta ar putea avea loc chiar marțea viitoare. Leeds a fost deja de acord ca partida ei cu Southampton să se joace la o dată ulterioară, astfel că The Athletic susține că e foarte posibil ca disputa din Premier League să fie înlocuită de cea din Cupă.

Aston Villa - Everton, sub semnul întrebării

Aston Villa continuă să aibă probleme, după ce 14 membri ai echipei și staffului (dintre care 10 jucători) au fost depistați săptămâna trecută cu COVID-19.

Reprezentanții FA Cup nu au luat în calcul amânarea partidei cu Liverpool, din turul 3 al competiției, astfel că formația din Birmingham a fost nevoită să joace contra campioanei doar cu jucători de la U23 și U18 (scor 4-1 pentru echipa lui Klopp).

Azi, BBC anunță că baza de pregătire a lui Villa rămâne închisă, astfel că nu e deloc exclus ca și partida din acest weekend, cu Everton, să fie amânată. O decizie în acest sens se va lua cel târziu vineri, notează sursa citată.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Aston Villa - Tottenham, amânat! Trupa lui Mourinho va juca împotriva lui Fulham
11/01/2021 LA 14:37
Premier League
Mourinho, impresionat de Dele Alli. Marea împăcare din Premier League?
11/01/2021 LA 08:30