”Oponentul nu are nevoie de obicei de multe ocazii împotriva noastră pentru că facem multe greșeli mari, greșeli nebune, care pot fi descrise ca fiind chiar de prost gust”, a declarat Klopp pentru Bild.
”Pe de altă parte, avem multe ocazii, la statistica expected goals suntem doar în spatele lui Manchester City în Premier League, dar suntem departe de ei privind golurile marcate. Această problemă am avut-o tot sezonul”, a adăugat el.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 2 ORE
”La Tottenham, Gareth Bale joacă din nou acum și sunt și ei implicați în lupta pentru locurile de Champions League. Și Manchester City și Manchester United, care sunt departe. Chelsea progresează. Să ajungem în UCL prin campionat va fi foarte greu, suntem conștienți. În mod normal nu câștigi Champions League într-un sezon plin de accidentări, cum am avut noi”, a afirmat Klopp.

Cum consideră Klopp că ar afecta Liverpool ratarea Champions League

”Ar fi o lovitură financiară uriașă. Altfel, nu chiar așa de mult. Sunt conștient că aș fi sub presiune la aproape toate cluburile de fotbal din lume dacă aș fi într-o situație ca aici. Este normal, asta este realitatea. Aș accepta asta, dar totul este diferit la Liverpool”, a afirmat Klopp.
”Patronii, directorul sportiv, chiar și jucătorii: nimeni nu are îndoieli. Am acceptat situația și încercăm să luptăm pentru a ieși din ea”, consideră Klopp.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE