Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Am început să plâng!” Reacția lui Bruno Fernandes când a fost confirmat transferul la United

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/06/2020 la 11:03 GMT+3

Mijlocașul celor de la Manchester United, Bruno Fernandes, a dezvăluit cum a reacționat când a aflat că se va transfera în sfârșit la clubul de pe Old Trafford.

Bruno Fernandes

Credit imagine: Getty Images

După mai mulți ani în care s-a discutat despre un posibil transfer al portughezului dar și o ”telenovelă” în ianuarie, Bruno Fernandes a ajuns în sfârșit în Anglia în ianuarie 2020 de la Sporting Lisabona pentru suma de 51 de milioane de euro.
Fernandes a semnat un contract valabil pe cinci ani și jumătate la United și a impresionat încă din primele partide, devenind o piesă cheie în lotul lui Ole Gunnar Solskjaer, el marcând trei goluri în primele nouă meciuri înainte de întreruperea cauzată de coronavirus.

Bruno Fernandes a avut o reacție emoționantă: ”Eram speriat!”

”Știi, pot să spun că eram speriat. A fost ca un vis devenit realitate, era un mare vis al meu”, a afirmat el într-o sesiune live pe Instagram.
”Pentru mine, să joc în Anglia și pentru Manchester United, este cea mai bună parte a carierei mele. Să joc în Premier League, pentru una dintre cele mai bune echipe din lume. Când am primit apelul în care mi s-a spus: ”Bruno, ai ocazia să te muți la Manchester”, mi-am sunat soția, fratele, sora, mama și am înceăut să plâng”, a recunoscut portughezul.
”Dar plângeam de fericire. Am luptat toată viața pentru asta, pentru acest club de top. Aveam această șansă și trebuia să profit de ea”, a afirmat Bruno.
”Familia mea a știut de la început că am vrut să fiu fotbalist și știau că visul meu era să ajung în Premier League și să joc pentru Manchester United”, a adăugat el. Bruno Fernandes va fi o piesă de bază pentru Manchester United după revenirea Premier League și este așteptat să joace împreună cu Paul Pogba la mijlocul terenului, francezul fiind proaspăt revenit după o accidentare de lungă durată.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo