După mai mulți ani în care s-a discutat despre un posibil transfer al portughezului dar și o ”telenovelă” în ianuarie, Bruno Fernandes a ajuns în sfârșit în Anglia în ianuarie 2020 de la Sporting Lisabona pentru suma de 51 de milioane de euro.
Fernandes a semnat un contract valabil pe cinci ani și jumătate la United și a impresionat încă din primele partide, devenind o piesă cheie în lotul lui Ole Gunnar Solskjaer, el marcând trei goluri în primele nouă meciuri înainte de întreruperea cauzată de coronavirus.

Bruno Fernandes a avut o reacție emoționantă: ”Eram speriat!”

Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 3 ORE
”Știi, pot să spun că eram speriat. A fost ca un vis devenit realitate, era un mare vis al meu”, a afirmat el într-o sesiune live pe Instagram.
”Pentru mine, să joc în Anglia și pentru Manchester United, este cea mai bună parte a carierei mele. Să joc în Premier League, pentru una dintre cele mai bune echipe din lume. Când am primit apelul în care mi s-a spus: ”Bruno, ai ocazia să te muți la Manchester”, mi-am sunat soția, fratele, sora, mama și am înceăut să plâng”, a recunoscut portughezul.
”Dar plângeam de fericire. Am luptat toată viața pentru asta, pentru acest club de top. Aveam această șansă și trebuia să profit de ea”, a afirmat Bruno.
”Familia mea a știut de la început că am vrut să fiu fotbalist și știau că visul meu era să ajung în Premier League și să joc pentru Manchester United”, a adăugat el. Bruno Fernandes va fi o piesă de bază pentru Manchester United după revenirea Premier League și este așteptat să joace împreună cu Paul Pogba la mijlocul terenului, francezul fiind proaspăt revenit după o accidentare de lungă durată.
https://i.eurosport.com/2020/06/03/2827596.jpg
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 5 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
IERI LA 09:38