Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Am vorbit cu Salah, nu e fericit la Liverpool. Clubul se gândește să îl vândă". Anunțul momentului

Cristian Mihală

Actualizat 21/12/2020 la 07:50 GMT+2

Mohamed Aboutrika, fost coechipier cu Mo Salah la naționala Egiptului, a dezvăluit că atacantul de bandă nu e fericit la Liverpool și că gruparea de pe Anfield se gândește serios să îl vândă.

Mohamed Salah (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Un interviu acordat de Salah săptămâna trecută în As a creat vâlvă în presa britanică. "Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul", a spus Mo, întrebat dacă ar fi tentat de un transfer la Barcelona sau Real Madrid, punctând totuși că e concentrat pe ce face la Liverpool, unde vrea să doboare toate recordurile.
Klopp a fost întrebat și el despre declarații, după victoria de la Palace, scor 7-0, și a explicat că nu i s-a părut nimic ciudat în discursul egipteanului. Totuși, jurnaliștii englezi susțin că fotbalistul ar putea pleca în viitorul apropiat în La Liga, fiind nemulțumit de mai multe lucruri pe Anfield.

Mo Salah, nefericit la Liverpool

Totul ar fi culminat cu partida de Champions League de pe terenul lui Midtjylland. Liverpool era deja calificată în optimi de pe primul loc, iar Klopp a aliniat o formație cu foarte multe rezerve. Chiar și așa, egipteanul a fost titular, însă nu i s-a acordat banderola de căpitan, lucru care l-a deranjat teribil.
Fost coleg cu Salah la națională, Mohamed Aboutrika susține că prietenul său e extrem de nefericit la campioana Angliei și e de părere că un transfer nu e deloc ieșit din ecuație.
"Am vorbit cu Salah și nu e fericit la Liverpool. Mi-a explicat de ce, dar nu pot să spun asta în public. Oricum, fiți siguri că faptul că e supărat nu înseamă că nu va avea aceleași performanțe pe terenul de fotbal. În opinia mea, Liverpool ia în considerare să îl vândă din motive economice. Nu am vreo influență asupra deciziilor lui, dar e prietenul meu, fratele meu și știu că e suficient de inteligent încât să ia decizia corectă. Dacă Mo ar fi jucat la Real sau Barcelona și ar fi avut același nivel ca la Liverpool, cu siguranță ar fi câștigat deja Balonul de Aur", a spus Aboutrika pentru beIN Sports.
De Boxing Day, Liverpool joacă, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player cu WBA. Partida va fi pe 27 decembrie, de la ora 18:30.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo