Rooney, ajuns la 34 de ani, a povestit mai multe întâmplări din cariera sa, într-un interviu oferit pentru The Sunday Times. Inevitabil, atacantul englez a vorbit și despre perioada sa la Manchester United, pentru care a evoluat timp de 13 ani. Una dintre întâmplările lui Rooney pe Old Trafford este strict legată de prietenia sa cu Cristiano Ronaldo.
Cei doi s-au înțeles foarte bine atât pe teren, cât și în afara lui, în cele 5 sezoane petrecute împreună la United, de-a lungul cărora "diavolii roșii" au câștigat 3 titluri consecutive de campioni ai Angliei. Venit la 18 ani la Manchester United, fizicul lui Ronaldo era departe de cum arată în prezent. Portughezul era extrem de slab și avea nevoie de masă musculară.
Până să înceapă regimul strict care l-a transformat într-un fotbalist cu o formă fizica impresionantă, Ronaldo nu ezita să mai mânânce, din când în când, produse fast-food.
Ligue 1
PSG pregătește o lovitură de proporții! Al Khelaifi a confirmat interesul pentru un star din Anglia
ACUM 12 ORE
"În primele mele zile la United, obișnuiam să merg la antrenamente și meciuri împreună cu Ronaldo. Îmi amintesc o seară, înaintea unei partide, când ne-am oprit la McDonald's. Cristiano voia să mănânce un hamburger. Încerca să pună masă musculară pe el pentru că era extrem de firav. Eu eram la volan și așteptam să ajungem la casă, ca să comandăm.", a spus Rooney.
https://i.eurosport.com/2013/07/03/1037790.jpg

Ronaldo: "Uneori mai mănânc și pizza"

Cristiano Ronaldo a renunțat de foarte mult timp la mâncare de tip fast-food. Superstarul portughez, cu 5 Baloane de Aur în palmares, a vorbit recent despre regimul său nutrițional, care îl ajută să facă performanță chiar și la vârsta de 35 de ani.
"Cheia este să ai grijă de corpul tău, să te antrenezi, să te odihneși și să mănânci corespunzător. Singurul moment când mă abat de la regim este atunci când mănânc pizza alături de fiul meu. Dar se întâmplă foarte rar. Când eram mic eram foarte slab, nu aveam deloc masă musculară. Așa că m-am hotărât să muncesc din greu la sala de forță. Mă furișam noaptea afară din dormitor ca să lucrez în plus, voiam să muncesc mai tare decât toți ceilalți. Înainte eram firav și lumea îmi spunea asta. Acum se uită la mine ca și când ar veni sfârșitul lumii.", a spus Ronaldo.
Cristiano Ronaldo a avut evoluții impresionante în tricoul lui Manchester United, înainte de super-transferul său la Real Madrid. Alături de trupa de pe Old Trafford, portughezul a câștigat 10 trofee, printre care 3 titluri în Premier League și un trofeu UEFA Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
IERI LA 14:52
Premier League
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui De Gea la Mondial! Portarul dorit în Premier League
05/12/2022 LA 17:28