Newcastle United este aproape să fie vândută de Mike Ashley către Public Investment Fund pentru suma de 300 de milioane de lire sterline. Acesta este deținut de prințul Mohammed bin Salman.
Un depozit de 17 milioane de lire sterline a fost achitat către Mike Ashley, însă tranzacție depinde de Premier League care va analiza toată afacerea și trebuie să o aprobe.

Avertismentul dat de Amnesty International

Premier League
Modul oribil în care Van Persie a fost "gonit" de la United: "A fost nemilos! Mi-a afectat viața"
21/04/2020 LA 14:41
Organizația pentru drepturile omului a trimis o scrisoare către președintele executiv al Premier League, Richard Masters. Directorul din Marea Britanie al celor de la Amnesty International, Kate Allen, a atras atenția în scrisoare asupra caracterului indoielnic al familiei regale din Arabia Saudită.
Cât timp aceste întrebări legate de încălcarea drepturilor omului de către Arabia Saudită rămân fără răspuns, Premier League este în pericolul de a fi o victimă a celor care vor să se folosească de grandoarea și prestigiul fotbalului din Premier League pentru a ascunde acțiuni imorale, care încalcă legile internaționale și care sunt contrare valorilor Premier League și ale comunității globale a fotbalului
Într-un alt comunicat, Kate Allen a cerut jucătorilor, staff-ului și fanilor celor de la Newcastle United să se familiarizeze cu situația din Arabia Saudită și să se pronunțe împotriva situațiilor în care au fost încălcate drepturile omului.
În cel mai rău caz, Premier League ar trebui să anunțe clar cum au s-a decis în acest caz și ce analize au fost făcute cu privire la încălcarea drepturilor omului în Arabia Saudită sub conducerea lui Mohammad bin Salman
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
19/01/2022 LA 15:42
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46