Carlo Ancelotti se pregătește pentru debutul pe banca lui Everton. Primul meci al tehnicianului italian pe banca formației de pe Goodison Park va fi pe 26 decembrie, de Boxing Day, împotriva lui Burnley.
Antrenorul de 60 de ani este un adevărat specialist când vine vorba de meciurile contra lui Liverpool. În ultimele două ediții din UEFA Champions League, Ancelotti a jucat de 4 ori împotriva "cormoranilor", pe când o antrena pe Napoli, și a pierdut o singură dată, la limită (scor 1-0).
Două victorii, un egal și o înfrângere a obținut tehnicianul italian în fața proaspetei campioane a lumii, bilanț cu care privește optimist către duelul din Cupa Angliei. Per total, de-a lungul carierei sale, noul antrenor al lui Everton a câștigat 7 partide contra rivalei de pe Anfield.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
24/05/2022 LA 09:39
"Suporterii lui Everton cunosc foarte bine recordul meu în fața lui Liverpool, așa că au motive să fie optimiști. Cunosc foarte bine importanța acestui derby și sunt sigur că putem scoate un rezultat excelent. Nu vom avea de așteptat mult timp pentru o victorie în fața lui Liverpool. Ne vom întâlni în ianuarie, iar cele trei puncte nu reprezintă o misiune imposibilă.", a declarat Ancelotti.
https://i.eurosport.com/2019/12/23/2741829.jpg

"M-am simțit foarte bine s-o bat pe Liverpool"

Întrebat despre cum s-a simțit când a învins-o pe Liverpool în ultima întâlnire din UEFA Champions League, Ancelotti a răspuns:
"Sentimentul a fost foarte frumos. M-am simțit excelent, trebuie să recunosc. Am o relație foarte bună cu Jurgen Klpp și știu cât de mult își dorește să câștige fiecare partidă. Liverpool nu este obișnuită să piardă, dar atunci a fost o zi fantastică pentru mine și pentru Napoli.", a mai adăugat Ancelotti.
Everton și Liverpool se vor întâlni pe 5 ianuarie 2020, în Cupa Angliei. Cele două formații s-au duelat ultima oară la începutul lunii, în etapa 15 din Premier League, iar diferența de valoare a fost clar vizibilă. Liverpool s-a impus cu 5-2 pe Anfield și a continuat seria de invincibilitate în fața rivalei din oraș, veche de 9 ani.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39