Ancelotti a colaborat cu Ibrahimovic în perioada 2012-2013, când amândoi se aflau la PSG. Antrenorul în vârstă de 60 de ani a recunoscut că a rămas în relații foarte bune cu atacantul suedez, dar nu se gândește la un transfer pe Goodison Park:
"Zlatan este un prieten foarte bun. Trebuie să recunosc că am pregătit mulți fotbaliști extraordinari, dar nu cu toți am rămas în relații așa bune. Sincer să fiu, nu știu ce planuri are pe viitor. Știu doar că și-a încheiat contractul cu LA Galaxy. Îl voi suna în următoarele zile să văd dacă vrea să-mi facă o vizită în Liverpool. Să viziteze orașul și să se bucure de atmosferă, nu să joace.", a spus Carlo Ancelotti.
https://i.eurosport.com/2019/12/23/2741923.jpg
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45

Ancelotti nu se gândește la transferuri

Întrebat despre țintele pe care le are în următoarea perioadă de transferuri, Ancelotti a răspuns:
"Momentan, nu vreau să vorbesc despre transferuri. Toată lumea este concentrată pe antrenamente și pe meciurile care urmează. Partida cu Burnley, în special. Tot ce știu este că oficialii lui Everton își doresc să se lupte pentru primele locuri din Premier League, iar asta îmi propun și eu. Ambiția oamenilor de aici este impresionantă. Consider că împreună putem face lucruri minunate. Sunt foarte fericit că mă aflu aici.", a continuat Ancelotti.
Carlo Ancelotti se pregătește pentru debutul pe banca lui Everton. Primul meci al tehnicianului italian pe banca formației de pe Goodison Park va fi pe 26 decembrie, de Boxing Day, împotriva lui Burnley.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
20/09/2021 LA 04:36