Ancelotti a colaborat cu Ibrahimovic în perioada 2012-2013, când amândoi se aflau la PSG. Antrenorul în vârstă de 60 de ani a recunoscut că a rămas în relații foarte bune cu atacantul suedez, dar nu se gândește la un transfer pe Goodison Park:
"Zlatan este un prieten foarte bun. Trebuie să recunosc că am pregătit mulți fotbaliști extraordinari, dar nu cu toți am rămas în relații așa bune. Sincer să fiu, nu știu ce planuri are pe viitor. Știu doar că și-a încheiat contractul cu LA Galaxy. Îl voi suna în următoarele zile să văd dacă vrea să-mi facă o vizită în Liverpool. Să viziteze orașul și să se bucure de atmosferă, nu să joace.", a spus Carlo Ancelotti.
https://i.eurosport.com/2019/12/23/2741923.jpg
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32

Ancelotti nu se gândește la transferuri

Întrebat despre țintele pe care le are în următoarea perioadă de transferuri, Ancelotti a răspuns:
"Momentan, nu vreau să vorbesc despre transferuri. Toată lumea este concentrată pe antrenamente și pe meciurile care urmează. Partida cu Burnley, în special. Tot ce știu este că oficialii lui Everton își doresc să se lupte pentru primele locuri din Premier League, iar asta îmi propun și eu. Ambiția oamenilor de aici este impresionantă. Consider că împreună putem face lucruri minunate. Sunt foarte fericit că mă aflu aici.", a continuat Ancelotti.
Carlo Ancelotti se pregătește pentru debutul pe banca lui Everton. Primul meci al tehnicianului italian pe banca formației de pe Goodison Park va fi pe 26 decembrie, de Boxing Day, împotriva lui Burnley.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46