Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, după 2-2 cu Newcastle:"Le-am spus jucătorilor că eu am pierdut o finală de UCL de la 3-0"

Sebastian Ujica

Actualizat 22/01/2020 la 08:26 GMT+2

Everton nu a reușit să câștige pe propriul teren cu Newcastle după ce fundașul Florian Lejeune a reușit o dublă în prelungirile partidei.

Ancelotti enttäuscht: "Waren nicht gut genug"

Credit imagine: Perform

Cel mai nebun meci al etapei intermediare până acum a avut loc la Liverpool. Everton a condus cu 2-0 pe Newcastle, însă s-a văzut egalată după 2 goluri primite în prelungirile partidei. Carlo Ancelotti și-a lăudat echipa însă după partidă.
Suntem extrem de dezamăgiți, eram îantr-o formă bună, jucam foarte bine. Meritam să câștigăm dar uneori în fotbal se poate întâmpla. Prestația echipei a fost bună, trebuie să continuăm Există lucruri în fotbal pe care nu le poți controla. În ultimele 2 minute nu i-am putut bloca, rămânem doar cu un egal. Dar prestația echipei a fost bună așa că trebuie să rămânem cu acest lucru.
Desigur că puteam să controlăm mai bine finalul de meci, dar nu ne putem plânge. Jucătorii au avut o prestația fantastică pe tot parcursul partidei, sunt foarte mulțumit de evoluția lor. Nu trebuie să ne lăsăm afectați de ceea ce s-a întâmplat. Jucătorii sunt supărați, când joci bine și meriți să câștigi e normal să fii dezamăgit dacă nu reușești. Dar nu contează, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce facem. Moise Kean a jucat foarte bine, la fel și toată echipa

Și-a adus aminte de finala cu Liverpool

Într-un alt interviu, Carlo Ancelotti și-a adus aminte de celebra finală din UEFA Champions League din 2005 când AC Milan a pierdut, deși a condus cu 3-0 la pauză în fața lui Liverpool.
Jucătorii sunt foarte triști, dar le-am spus că am experiență cu astfel de momente, am pierdut o finală de Champions League după ce am condus cu 3-0. Astfel de lucruri se pot întâmpla
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo