Cel mai nebun meci al etapei intermediare până acum a avut loc la Liverpool. Everton a condus cu 2-0 pe Newcastle, însă s-a văzut egalată după 2 goluri primite în prelungirile partidei. Carlo Ancelotti și-a lăudat echipa însă după partidă.
Suntem extrem de dezamăgiți, eram îantr-o formă bună, jucam foarte bine. Meritam să câștigăm dar uneori în fotbal se poate întâmpla. Prestația echipei a fost bună, trebuie să continuăm Există lucruri în fotbal pe care nu le poți controla. În ultimele 2 minute nu i-am putut bloca, rămânem doar cu un egal. Dar prestația echipei a fost bună așa că trebuie să rămânem cu acest lucru.
Desigur că puteam să controlăm mai bine finalul de meci, dar nu ne putem plânge. Jucătorii au avut o prestația fantastică pe tot parcursul partidei, sunt foarte mulțumit de evoluția lor. Nu trebuie să ne lăsăm afectați de ceea ce s-a întâmplat. Jucătorii sunt supărați, când joci bine și meriți să câștigi e normal să fii dezamăgit dacă nu reușești. Dar nu contează, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce facem. Moise Kean a jucat foarte bine, la fel și toată echipa
Liga
Real Madrid are planuri mari! Bugetul impresionant de transferuri stabilit pentru vara viitoare
ACUM 11 ORE

Și-a adus aminte de finala cu Liverpool

Într-un alt interviu, Carlo Ancelotti și-a adus aminte de celebra finală din UEFA Champions League din 2005 când AC Milan a pierdut, deși a condus cu 3-0 la pauză în fața lui Liverpool.
Jucătorii sunt foarte triști, dar le-am spus că am experiență cu astfel de momente, am pierdut o finală de Champions League după ce am condus cu 3-0. Astfel de lucruri se pot întâmpla
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Când se joacă primul El Clasico al sezonului! Real Madrid, avantajată de programare
26/09/2022 LA 17:07
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38