Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti face primul mare transfer al iernii în Premier League. Aduce un fost elev de la Real

Irina Aldea

Actualizat 30/12/2019 la 22:50 GMT+2

James Rodriguez ar putea ajunge în iarnă în Premier League. Conducerea lui Everton este pregătită să-l aducă în Anglia pe mijlocașul columbian.

Rodriguez

Credit imagine: Getty Images

Revenit în vară la Real Madrid, James Rodriguez ar putea ajunge în următoarea fereastră de transferuri în Premier League. Debutul de încredere al lui Carlo Ancelotti pe banca lui Everton i-a făcut pe șefii "Caramelelor" să privească atenți spre un transfer de marcă.
Potrivit El Desmarque, mijlocașul columbian ar urma să i se alăture la echipa din Liverpool lui Carlo Ancelotti pentru aproximativ 50 de milioane de euro. Rodriguez a mai lucrat cu tehnicianul italian atât la Real Madrid, cât și la Bayern Munchen. Chiar dacă și alte cluburi sunt interesate de semnătura columbianului, cum ar fi Arsenal, AS Roma, Inter Milano sau Marseille, Everton se află, se pare, în pole-position.

Rodriguez, tot aproape de Premier League

Ancelotti a fost cel care l-a transferat pe James Rodriguez pentru 80 de milioane de la Monaco în 2014. În acest sezon competițional, columbianul a avut la Real doar nouă apariții și un singur gol. Situația mijlocașului din Columbia la Real este una îngreunată și din cauza multitudinii de accidentări.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo