Revenit în vară la Real Madrid, James Rodriguez ar putea ajunge în următoarea fereastră de transferuri în Premier League. Debutul de încredere al lui Carlo Ancelotti pe banca lui Everton i-a făcut pe șefii "Caramelelor" să privească atenți spre un transfer de marcă.
Potrivit El Desmarque, mijlocașul columbian ar urma să i se alăture la echipa din Liverpool lui Carlo Ancelotti pentru aproximativ 50 de milioane de euro. Rodriguez a mai lucrat cu tehnicianul italian atât la Real Madrid, cât și la Bayern Munchen. Chiar dacă și alte cluburi sunt interesate de semnătura columbianului, cum ar fi Arsenal, AS Roma, Inter Milano sau Marseille, Everton se află, se pare, în pole-position.

Rodriguez, tot aproape de Premier League

Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 7 ORE
Ancelotti a fost cel care l-a transferat pe James Rodriguez pentru 80 de milioane de la Monaco în 2014. În acest sezon competițional, columbianul a avut la Real doar nouă apariții și un singur gol. Situația mijlocașului din Columbia la Real este una îngreunată și din cauza multitudinii de accidentări.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
17/09/2021 LA 15:40
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57