Everton a câștigat pe final confruntarea cu Burnley, formație aflată în vecinătatea clasamentului din Premier League. Calvert-Lewin i-a făcut fericiți pe fanii "caramelelor" și pe noul său tehnician, Carlo Ancelotti, după o lovitură cu capul, din plonjon.
La finalul partidei de pe Goodison Park, managerul italian a recunoscut că a fost o zi specială și s-a bucurat enorm de modul în care l-au primit suporterii lui Everton:
"A fost o zi minunată pentru mine și mă bucur enorm că am obținut un rezultat pozitiv. M-a impresionat profund modul în care m-au primit suporterii. Atmosfera a fost fantastică, le mulțumesc tuturor celor prezenți astăzi pe Goodison Park. A fost o partidă intensă, dar am reușit să ne impunem în final.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 21 ORE
Echipa a avut un spirit foarte bun. Jucătorii au alergat mult, au avut multă energie și au demonstrat că se află într-o formă fizică extraordinară. Acum ne concentrăm pe următorul meci contra lui Newcastle.", a declarat Ancelotti la finalul meciului cu Burnley.
Everton n-a mai pierdut de 4 etape și ocupă locul 13 în Premier League. Formația pregătită de Carlo Ancelotti se află la 4 puncte deasupra zonei retrogradării și la 7 de prima poziție care asigură prezența în cupele europene.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39