Everton a câștigat pe final confruntarea cu Burnley, formație aflată în vecinătatea clasamentului din Premier League. Calvert-Lewin i-a făcut fericiți pe fanii "caramelelor" și pe noul său tehnician, Carlo Ancelotti, după o lovitură cu capul, din plonjon.
La finalul partidei de pe Goodison Park, managerul italian a recunoscut că a fost o zi specială și s-a bucurat enorm de modul în care l-au primit suporterii lui Everton:
"A fost o zi minunată pentru mine și mă bucur enorm că am obținut un rezultat pozitiv. M-a impresionat profund modul în care m-au primit suporterii. Atmosfera a fost fantastică, le mulțumesc tuturor celor prezenți astăzi pe Goodison Park. A fost o partidă intensă, dar am reușit să ne impunem în final.
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
ACUM 7 ORE
Echipa a avut un spirit foarte bun. Jucătorii au alergat mult, au avut multă energie și au demonstrat că se află într-o formă fizică extraordinară. Acum ne concentrăm pe următorul meci contra lui Newcastle.", a declarat Ancelotti la finalul meciului cu Burnley.
Everton n-a mai pierdut de 4 etape și ocupă locul 13 în Premier League. Formația pregătită de Carlo Ancelotti se află la 4 puncte deasupra zonei retrogradării și la 7 de prima poziție care asigură prezența în cupele europene.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
22/09/2021 LA 13:45
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
22/09/2021 LA 10:50