Ca urmare a stării de urgență în care se află Italia, toate evenimentele sportive au fost suspendate, inclusiv Serie A, care nu se va relua mai devreme de 3 aprilie.
Carlo Ancelotti, care a antrenat mulți ani în Italia, a vorbit despre situația actuală prin care trece țara sa. Tehnicianul lui Everton consideră că, în aceste momente, nu este nimic mai important decât lupta împotriva coronavirusului. Nici măcar fotbalul.
La fel ca în majoritatea campionatelor din Europa, și sezonul din Premier League a fost întrerupt din cauza pandemiei de Covid-19. În același timp, oficialii din La Liga, Bundesliga și Ligue 1 au anunțat că sezonul curent va fi suspendat cel puțin până în luna aprilie.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Întrebat despre când crede că ar trebui să fie reluat sezonul din Premier League, suspendat până pe 3 aprilie, Ancelotti a răspuns:
"Fotbalul nu contează deloc în aceste momente. Ca să fiu sincer, nici nu mă interesează. Ba mai mult, mă irită faptul că trebuie să vorbesc despre fotbal, când știu ce tragedie se petrece sub ochii noștri.
Vorbim despre o pandemie, o situație pe care niciunul dintre noi n-a mai experimentat-o până acum. Numărul deceselor din Italia este îngrozitor. Într-o singură zi au murit 250 de oameni. Prioritatea numărul 1 este reprezentată de lupta împotriva coronavirusului. Restul nu mai contează.", a spus Ancelotti pentru Gazzetta dello Sport.
https://i.eurosport.com/2020/03/10/2792244.jpg

Fotbalul, afectat grav de coronavirus

Mai mulți oameni din lumea fotbalului au fost testați pozitiv cu coronavirus în ultimele zile, printre care jucătorii Daniele Rugani (Juventus), Patrick Cutrone, Dusan Vlahovic, German Pezzella, (toți 3 de la Fiorentina), Luca Kilian (Paderborn), Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina și Morten Thorsby (toți 4 de la Sampdoria), Callum Hudson-Odoi (Chelsea) și antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta.
În același timp, foarte multe echipe au intrat în auto-izolare pentru a preveni epidemia, printre care și Juventus, Manchester City și Real Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52