Everton a început promiţător acest sezon şi la un moment dat se vorbea chiar de faptul că trupa de pe Goodison Park poate ocupa un loc de Champions League la finalul sezonului. Probabil că un astfel de ţel pare prea îndrăzneţ, în contextul în care Liverpool, Tottenham, Chelsea şi City par la un alt nivel, dar Ancelotti e limpede că are planuri mari.
În vară, tehnicianul italian a făcut o campanie de transferuri impresionantă: Allan (Napoli), Abdoulaye Doucoure (Watford) şi James Rodriguez (Real Madrid) au venit la formaţia din Liverpool.
Acum, Ancelotti vrea să profite de situaţia foarte grea a lui Dele Alli la Spurs. Deşi odată cu venirea lui Mourinho, starul englez a părut să renască, la începutul acestui sezon ceva s-a rupt îmn relaţia cu Mourinho. "Specialul" e complet nemulţumit de modul în care fotbalistul se pregăteşte, dar şi de faptul că nu respectă sarcinile tactice. Ca atare, Alli a figurat în doar 3 partide în acest sezon de Premier League, niciodată nejucând mai mult de 45 de minute.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32

Everton vrea să îl împrumute pe Dele Alli

Pentru Spurs situaţia e una dramatică, în contextul în care vorbim de un fotbalist care acum doi ani atrăsese atenţia lui Real Madrid şi se specula că Perez ar putea oferi peste 100 de milioane de euro pentru a-l transfera.
Everton va face cel mai probabil o ofertă de împrumut, până în vară, urmând ca ulterior să aibă opţiunea unui transfer definitiv, anunţă The Mirror. Tottenham are tot interesul să îl cedeze până în vară, în speranţa că Alli va evolua constant şi îşi va revitaliza cariera. Chiar dacă sunt şanse mici să ajungă la un numitor comun cu Mourinho, Alli poate să aducă o sumă frumoasă în conturile clubului londonez, astfel că opţiunea unui împrumut la o formaţie de top, unde se poate remarca, pare varianta ideală.
Cum ar putea arăta Everton în partea a doua a sezonului
  • Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - James Rodriguez, Doucoure, Allan, Dele Alli - Calvert-Lewin, Richarlison
Tottenham, locul 1 din Premier League, va avea parte în această săptămână de una dintre cele mai tari dueluri ale sezonului. Spurs se deplasează miercuri, în etapa intermediară, pe Anfield, pentru duelul cu locul doi, Liverpool. Cele două formaţii au acelaşi număr de puncte, fiind despărţit doar de golaveraj, favorabil londonezilor. Duelul dintre Klopp şi Mourinho se joacă miercuri, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46