Jordan Pickford, portarul naționalei Angliei și al lui Everton, a fost criticat din toate părțile iar mijlocașul lui Liverpool, Giorginio Wijnaldum, a continuat atacurile în această săptămână sugerând că portarul a dat dovadă de ”stupiditate” și a avut cea intrare fără să se gândească la siguranța adversarului.
Ancelotti a negat aceste afirmații și a declarat că toată lumea de la club regretă accidentarea lui Van Dijk, care îl va ține pe bară cel mai probabil pentru întreg sezonul.

Carlo Ancelotti regretă intrarea lui Jordan Pickford

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Ca să fie totul foarte clar, ne pare foarte rău pentru accidentarea lui Virgil van Dijk. Fiecare dintre noi speră ca el să se recupereze rapid”, a declarat italianul pentru site-ul oficial al lui Everton.
”A fost acel contact cu Jordan Pickford: a fost un contactat necalculat cum trebuie. Dar ritmul extrem de ridicat din Premier League poate duce la astfel de lucruri. Jordan a ajuns prea târziu dar intenția sa a fot să joace mingea. Nu a fost să-l rănească pe Van Dijk”, a adăugat Ancelotti.
”Să spui că a fost premeditat și altele, este, în opinia mea, prea mult. Virgil van Dijk știe asta. Jordan este foarte supărat și dezamăgit că i-a provocat o accidentare”, a precizat antrenorul lui Everton.
La conferința premergătoare duelului cu Ajax, din grupele UEFA Champions League, Wijnaldum a caracterizat intrarea portarului lui Everton drept "inacceptabilă și stupidă".
”Intrarea lui Pickford a fost stupidă, în opinia mea. Nu cred că a vrut să-l accidenteze așa de rău, dar din modul în care a făcut alunecarea s-a văzut că nu i-a păsat de consecințe. Înțeleg că a fost vorba de un derby și toată lumea își dorea să câștige, dar cred că lucrurile au mers prea departe. Nu a fost singura fază de acest fel. La fel s-a întâmplat și la intrarea lui Richarlison asupra lui Thiago”, a declarat Wijnaldum.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52