Fotbal
Premier League

Ancelotti, uimit după ce a aflat că un jucător care a evoluat la Everton 11 ani a plecat: ”Cine?!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
30/06/2020 la 18:00

Carlo Ancelotti a fost întrebat la conferința sa de presă despre Luke Garbutt, jucătorul care tocmai a părăsit formația de pe Goodison, însă italianul habar nu avea despre cine ste vorba.

Luke Garbutt, în vârstă de 27 de ani, a părăsit astăzi Everton. El se afla la clubul din Liverpool încă de la vârsta de 16 ani, fiind înscris atunci la academia de pe Goodison Park. Pe parcursul celor 11 ani petrecuți la Everton, Garbutt a fost împrumutat la mai multe echipe precum Fulham, Wigan, Oxford United sau Ipswich Town.

Astăzi lui Garbutt i-a expirat contractul iar englezul a anunțat pe Twitter: ”Astăzi contractul meu cu Everton a expirat oficial după 11 ani! Acest club a fost o parte uriașă din viața mea și am fost foarte mândru să joc aici. Au fost multe perioade atât bune cât și grele pe care nu le-am putut controla. Eu am jucat aici de la 16 ani și mereu am vrut să fiu un jucător important la Everton. Mult succes în viitor echipei!”.

Premier League

Tottenham - Arsenal, în derby-ul nordului Londrei. Învinsa spune adio cupelor europene

ACUM 2 ORE

La conferința de presă a fost întrebat și Carlo Ancelotti despre Garbutt și de ce contractul său nu a fost prelungit. Reacția italianului a uimit pe toată lumea: ”Cine?! Nu, îmi pare rău, nu știu despre cine vorbiți”, a răspuns italianul.

Garbutt a reacționat și el ulterior pe Twitter: ”Nu este vina lui, este vina clubului! Dar este amuzant”. Jucătorul de 27 de ani a postat apoi o compilație cu fazele sale reușite de pe teren alături de descrierea: ”Uite ce ratezi, Carlo Ancelotti”.

Premier League

Eurosport îți oferă cadou un set de două tricouri după Tottenham - Arsenal. Singura condiție

ACUM 3 ORE
Premier League

"Wow, duhnești a alcool". Fotbalistul lui United care a intrat pe teren după o seară grea

ACUM 5 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol