Luke Garbutt, în vârstă de 27 de ani, a părăsit astăzi Everton. El se afla la clubul din Liverpool încă de la vârsta de 16 ani, fiind înscris atunci la academia de pe Goodison Park. Pe parcursul celor 11 ani petrecuți la Everton, Garbutt a fost împrumutat la mai multe echipe precum Fulham, Wigan, Oxford United sau Ipswich Town.
Astăzi lui Garbutt i-a expirat contractul iar englezul a anunțat pe Twitter: ”Astăzi contractul meu cu Everton a expirat oficial după 11 ani! Acest club a fost o parte uriașă din viața mea și am fost foarte mândru să joc aici. Au fost multe perioade atât bune cât și grele pe care nu le-am putut controla. Eu am jucat aici de la 16 ani și mereu am vrut să fiu un jucător important la Everton. Mult succes în viitor echipei!”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
La conferința de presă a fost întrebat și Carlo Ancelotti despre Garbutt și de ce contractul său nu a fost prelungit. Reacția italianului a uimit pe toată lumea: ”Cine?! Nu, îmi pare rău, nu știu despre cine vorbiți”, a răspuns italianul.
Garbutt a reacționat și el ulterior pe Twitter: ”Nu este vina lui, este vina clubului! Dar este amuzant”. Jucătorul de 27 de ani a postat apoi o compilație cu fazele sale reușite de pe teren alături de descrierea: ”Uite ce ratezi, Carlo Ancelotti”.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52