Luke Garbutt, în vârstă de 27 de ani, a părăsit astăzi Everton. El se afla la clubul din Liverpool încă de la vârsta de 16 ani, fiind înscris atunci la academia de pe Goodison Park. Pe parcursul celor 11 ani petrecuți la Everton, Garbutt a fost împrumutat la mai multe echipe precum Fulham, Wigan, Oxford United sau Ipswich Town.
Astăzi lui Garbutt i-a expirat contractul iar englezul a anunțat pe Twitter: ”Astăzi contractul meu cu Everton a expirat oficial după 11 ani! Acest club a fost o parte uriașă din viața mea și am fost foarte mândru să joc aici. Au fost multe perioade atât bune cât și grele pe care nu le-am putut controla. Eu am jucat aici de la 16 ani și mereu am vrut să fiu un jucător important la Everton. Mult succes în viitor echipei!”.
Premier League
Câți ar fi făcut așa ceva!? Portarul lui Watford a dezvăluit ce l-a întrebat Mo după meciul direct
ACUM 16 MINUTE
La conferința de presă a fost întrebat și Carlo Ancelotti despre Garbutt și de ce contractul său nu a fost prelungit. Reacția italianului a uimit pe toată lumea: ”Cine?! Nu, îmi pare rău, nu știu despre cine vorbiți”, a răspuns italianul.
Garbutt a reacționat și el ulterior pe Twitter: ”Nu este vina lui, este vina clubului! Dar este amuzant”. Jucătorul de 27 de ani a postat apoi o compilație cu fazele sale reușite de pe teren alături de descrierea: ”Uite ce ratezi, Carlo Ancelotti”.
Premier League
Un mare fotbalist susține că Mourinho l-a tras pe "linie moartă" din cauza lui Guardiola
ACUM 35 MINUTE
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08