Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andre Gomes a revenit în vestiarul lui Everton, la două luni și jumătate după accidentarea horror

Ion Alexandru

Publicat 15/01/2020 la 13:36 GMT+2

Lovit de Son, Andre Gomes a suferit o operație complicată în noiembrie. Mijlocașul portughez s-a operat și a revenit între colegii de la Everton. Andre Gomes a fost îmbrățișat de către toții oamenii de la cantonamentul echipei.

Andre Gomes

Credit imagine: Eurosport

Andre Gomes a zâmbit pentru prima dată după două luni și jumătate! Dislocare cu fractură de gleznă a fost diagnosticul groaznic după accidentarea suferită la meciul cu Tottenham din noiembrie.
Portughezul de 26 de ani a revenit la cantonamentul lui Everton și va începe recuperarea. Primul pas sunt antrenamentele individuale, iar colegii vor să-i ridice moralul. Michael Keane, Fabian Delph și Tom Davies au fost primii care l-au salutat.
picture

Andre Gomes s-a întors la Everton

Când s-a accidentat, Andre Gomes era antrenat de Marco Silva. Portughezul a fost demis, iar înlocuitorul său, Carlo Ancelotti este dornic să-l vadă pe teren cât mai repede pe Andre Gomes.
Mă bucur că și-a reluat antrenamentele. Este un jucător fantastic și sper să-l avem cât mai repede pe teren.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschisi negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo