Portughezul a suferit o fractură cu dislocare la gleznă după intrarea lui Son Heung-min în timpul meciului încheiat la egalitate (1-1) pe Goodison Park.
Everton a publicat un comunicat pe site-ul propriu în care este precizat: ”Everton confirmă că Andre Gomes va fi operat mâine (luni) după ce a suferit o accidentare la gleznă în meciul cu Tottenham Hotspur”.
”Internaționalul portughez a fost transportat la spitalul Aintree cu ambulanță, membrii staff-ului medical de la Everton fiind alături de el. După mai multe teste la spital, s-a confirmat că el a suferit o dislocare la glezna dreaptă și o fractură la tibie. Clubul va veni cu noi informații când vor fi disponibile”, se arată în comunicat.
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
15/09/2021 LA 12:14
Atacantul turc al lui Everton, Cenk Tosun, a scris pe Instagram după meci: ”Câștigi, faci egal, pierzi dar nimic nu contează când se întâmplă așa ceva. Îmi doresc să nu fi înscris, îmi doresc să fi pierdut cu 5-0 și să nu se fi întâmplat asta. Știu că vei reveni mai puternic și noi vom fi lângă tine”.
Și Lucas Digne l-a încurajat pe Gomes: ”Toată lumea este alături de tine, fratele meu și știu că te vei întoarce mai puternic ca niciodată”.
Portarul naționalei, Jordan Pickford, a scris: ”Ne gândim la tine. Suntem aici pentru tine. Sper să te vedem înapoi pe teren cât de curând posibil”.
În 2016, Santi Cazorla a suferit o accidentare gravă tot la gleznă și deși astfel de accidentări pot pune probleme – Cazorla a trecut prin opt operații – spaniolul a revenit și are în prezent evoluții bune pentru Villareal.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58
Fotbal
FIFA, decizie dură: suspendă pentru acest weekend 11 jucători brazilieni din Premier League
08/09/2021 LA 16:19