Andre Onana a primit o suspendare de 12 luni din partea organismului disciplinar al UEFA. Portarul lui Ajax a fost supus unui test antidoping, la 3 zile după un meci din Champions League, pe data de 30 octombrie anul trecut și a ieșit pozitiv la Furosemid, o substanță aflată pe lista celor interzise.
După ce a aflat că testul a ieșit pozitiv, Onana s-a apărat spunând că a luat din greșeală un medicament care conținea substanța interzisă. Acesta a declarat că s-a simțit rău în dimineața zilei de 30 octombrie 2020 și a luat o pastilă, dar din greșeală, a luat Lasimac, un medicament prescris prietenei sale, care conținea Furosemid.

Andre Onana, dorit de Arsenal

Eredivisie
Ajax a făcut scorul sezonului în Olanda! "Lăncierii" au avut 8 jucători pe lista marcatorilor
ACUM 14 ORE
Deși Onana nu a primit nicio reducere a pedepsei deocamdată, avocatul său este convins că aceasta se poate diminua la doar 8 luni. Astfel, camerunezul de 25 de ani este dorit de Arsenal.
Gafele repetate ale lui Leno din acest sezon i-a determinat pe oficialii londonezilor să-i caute un contracandidat serios germanului, iar Onana pare o soluție ideală. mai ales că prețul său nu este unul mare, după scandalul în care a fost implicat.
Portarul lui Ajax este cotat la 30 de milioane de €, dar "lăncierii" sunt dispuși să-l cedeze pentru jumătate din sumă, deoarece camerunezul intră în vară în ultimul an de contract. Arsenal încearcă să negocieze și au făcut o ofertă de 8 milioane de €, notează Goal.com.
Andre Onana a fost crescut la de copii și juniori a lui Samuel Eto'o, iar apoi a ajuns în academia Barcelonei, dar nu apucat să debuteze pentru prima echipă a catalanilor și în 2015 a fost vândut la Ajax pentru o sumă infimă. În Olanda, camerunezul a progresat an de an și a devenit unul dintre cei mai curtați goalkeeperi din Europa, chiar Barcelona manifestându-și interesul de a-l răscumpăra în anii trecuți.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20