Andre Onana a primit o suspendare de 12 luni din partea organismului disciplinar al UEFA. Portarul lui Ajax a fost supus unui test antidoping, la 3 zile după un meci din Champions League, pe data de 30 octombrie anul trecut și a ieșit pozitiv la Furosemid, o substanță aflată pe lista celor interzise.
După ce a aflat că testul a ieșit pozitiv, Onana s-a apărat spunând că a luat din greșeală un medicament care conținea substanța interzisă. Acesta a declarat că s-a simțit rău în dimineața zilei de 30 octombrie 2020 și a luat o pastilă, dar din greșeală, a luat Lasimac, un medicament prescris prietenei sale, care conținea Furosemid.

Andre Onana, dorit de Arsenal

League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 7 ORE
Deși Onana nu a primit nicio reducere a pedepsei deocamdată, avocatul său este convins că aceasta se poate diminua la doar 8 luni. Astfel, camerunezul de 25 de ani este dorit de Arsenal.
Gafele repetate ale lui Leno din acest sezon i-a determinat pe oficialii londonezilor să-i caute un contracandidat serios germanului, iar Onana pare o soluție ideală. mai ales că prețul său nu este unul mare, după scandalul în care a fost implicat.
Portarul lui Ajax este cotat la 30 de milioane de €, dar "lăncierii" sunt dispuși să-l cedeze pentru jumătate din sumă, deoarece camerunezul intră în vară în ultimul an de contract. Arsenal încearcă să negocieze și au făcut o ofertă de 8 milioane de €, notează Goal.com.
Andre Onana a fost crescut la de copii și juniori a lui Samuel Eto'o, iar apoi a ajuns în academia Barcelonei, dar nu apucat să debuteze pentru prima echipă a catalanilor și în 2015 a fost vândut la Ajax pentru o sumă infimă. În Olanda, camerunezul a progresat an de an și a devenit unul dintre cei mai curtați goalkeeperi din Europa, chiar Barcelona manifestându-și interesul de a-l răscumpăra în anii trecuți.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | PSG și Tottenham pregătesc shimbul iernii! Lloris, la Spurs până în 2024
ACUM 12 ORE
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 20 ORE