Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andre Onana este dorit de o forță din Premier League, deși este suspendat pentru dopaj

Nicu Savin

Actualizat 07/05/2021 la 18:59 GMT+3

Andre Onana a primit o suspendare drastică pentru dopaj în luna februarie, dar cu toate aste portarul Ajax-ului este dorit de o forță din Premier League.

Andre Onana

Credit imagine: Getty Images

Andre Onana a primit o suspendare de 12 luni din partea organismului disciplinar al UEFA. Portarul lui Ajax a fost supus unui test antidoping, la 3 zile după un meci din Champions League, pe data de 30 octombrie anul trecut și a ieșit pozitiv la Furosemid, o substanță aflată pe lista celor interzise.
După ce a aflat că testul a ieșit pozitiv, Onana s-a apărat spunând că a luat din greșeală un medicament care conținea substanța interzisă. Acesta a declarat că s-a simțit rău în dimineața zilei de 30 octombrie 2020 și a luat o pastilă, dar din greșeală, a luat Lasimac, un medicament prescris prietenei sale, care conținea Furosemid.

Andre Onana, dorit de Arsenal

Deși Onana nu a primit nicio reducere a pedepsei deocamdată, avocatul său este convins că aceasta se poate diminua la doar 8 luni. Astfel, camerunezul de 25 de ani este dorit de Arsenal.
Gafele repetate ale lui Leno din acest sezon i-a determinat pe oficialii londonezilor să-i caute un contracandidat serios germanului, iar Onana pare o soluție ideală. mai ales că prețul său nu este unul mare, după scandalul în care a fost implicat.
Portarul lui Ajax este cotat la 30 de milioane de €, dar "lăncierii" sunt dispuși să-l cedeze pentru jumătate din sumă, deoarece camerunezul intră în vară în ultimul an de contract. Arsenal încearcă să negocieze și au făcut o ofertă de 8 milioane de €, notează Goal.com.
Andre Onana a fost crescut la de copii și juniori a lui Samuel Eto'o, iar apoi a ajuns în academia Barcelonei, dar nu apucat să debuteze pentru prima echipă a catalanilor și în 2015 a fost vândut la Ajax pentru o sumă infimă. În Olanda, camerunezul a progresat an de an și a devenit unul dintre cei mai curtați goalkeeperi din Europa, chiar Barcelona manifestându-și interesul de a-l răscumpăra în anii trecuți.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo