Andros Townsend a vorbit recent în presa din Anglia și și-a exprimat nemulțumirea cu privire la cum sunt tratați fotbaliștii din Premier League în vreme de pandemie de coronavirus. Mijlocașul englez al lui Crystal Palace spune că fotbaliștii sunt țapi ispășitori după ce secretarul de stat Matt Hancock i-a sfătuit pe jucătorii de top să renunțe la o parte din salariu în contextual crizei provocate de pandemia de coronavirus.
Asociația Fotbaliștilor Profesioniști a acceptat că jucătorii trebuie să poarte povara financiară pentru a nu adânci criza economică și mai mult. Townsend a acordat de curând un interviu pentru TalkSport în care i-a apărat pe colegii din Premier League.
Fotbalul încearcă să facă mult bine în această perioadă. Să mă trezesc ieri și să observ că fotbaliștii sunt țapi ispășitori a fost o surpriză pentru mine, ca să fiu sincer. Nu am fost niciodată mai mândru să fiu fotbalist. De când a început această criză, am văzut mulți jucători și cluburi care au ajutat mult comunitatea din care fac parte. La Palace am ajutat oamenii fără adăpost, am donat către organizații locale. Fiecare jucător se gândește cum să ajute. Eu sunt implciat într-o campanie, Football United, strângem bani pentru situațiile de criză. Marcus Rashford a ajutat petre 400.000 de copii în Manchester. Hancock ne-a spus să renunțăm la o parte din salariu. Nu cred că este corect. Responsabilitatea lui ar trebui să fie oamenii care lucrează la NHS (sistemul medical din Marea Britanie – n.red.). În loc să facă asta, el caută ținte ușoare, fotbaliștii, iar asta nu e deloc corect. E adevărat că avem o responsabilitate, însă ajutăm comunitățile. Suntem într-o poziție de privilegiu.
Premier League
Premier League luptă împotriva coronavirusului. Deciziile luate astăzi de oficialii englezi
03/04/2020 LA 15:27
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Coutinho "trădează". Mundo Deportivo anunță transferul brazilianului, în iarnă
22/12/2021 LA 09:29
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
03/12/2021 LA 10:55