De șase săptămâni Andy Cole nu a văzut pe nimeni. Un transplant de rinichi efectuat în 2017 i-a salvat viața, însă problemele nu au dispărut. Fostul internațional e obligat să ia medicamente, care îi scad imunitatea, pentru ca organismul său să tolereze noul rinichi. În consecință, contactul cu alții l-ar expune la riscul contactării COVID-19, care în cazul lui ar fi aproape sigur fatal.
Ca atare, Cole nu a văzut pe nimeni de peste o lună și jumătate, reușind să țină legătura cu apropiații doar prin telefon și video calluri. Din fericire, familia și prietenii îi aduc în mod frecvent la ușă toate alimentele necesare, astfel că din acest punct de vedere fosta glorie a lui United nu duce lipsă de nimic. Totuși, într-un interviu pentru presa engleză, Andy a recunoscut că e la limita răbdării, după o atât de lungă perioadă solitară.
"Nu sunt speriat de moarte. Aproape că am murit în urmă cu ceva timp, așa că de ce m-aș teme? Dar asta nu înseamnă că nu sunt foarte atent, pentru că știu cât de sensibil îmi e organismul. Vreau să ies, să iau cina cu prietenii și să mă simt bine, dar nu știu când se va întâmpla asta. Sunt în izolare, iar acest lucru mă scoate din minți. Nu îmi place să depind de ceilalți, dar a trebuit să trec peste mândria mea. Familia și prietenii mei au fost minunați în toată această perioadă, iar ajutorul lor a fost neprețuit", a spus Andy Cole, citat de The Mirror.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM O ORĂ

Cine a fost Andy Cole

Cu 187 de goluri înscrise în cel mai puternic campionat al lumii, Andy Cole va rămâne în istorie ca unul dintre cei mai mari atacanți britanici.
"Recordul meu vorbește de la sine și când îmi voi fi terminat cariera va rămâne acolo, în alb și negru, pentru ca oamenii să îl vadă", spunea Andy Cole înainte să se retragă din activitate, pe 1 noiembrie 2008. Născut pe 15 octombrie 1971 la Nottingham, Andy Cole a ținut să-și ia rămas bun de la fotbal de la Nottingham Forest, echipa locală, însă Cole reprezintă un nume uriaș în Premier League, mai ales pentru suporterii de pe Old Trafford.
Cole a pus umărul serios la reputația pe care o are în întreaga lume Premier League, care poartă numele de cel mai frumos campionat din lume. Cole și-a adus și el contribuția la acest titlu prin cariera de excepție pe care și-a construit-o în campionatul din Marea Britanie. Povestea lui o puteți citi integral aici.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17