Griezmann a fost cumpărat de Barcelona vara trecută, după ce catalanii le-au plătit suma de 120 milioane de euro celor de la Atletico Madrid. Deși dispune de calități tehnice extraordinare, atacantul francez n-a reușit să se integreze în linia ofensivă a formației blaugrana, alături de Lionel Messi și Luis Suarez.
După ce Messi a trimis un fax în care și-a anunțat plecarea de la Barcelona, Ronald Koeman a început deja să se gândească la un înlocuitor pentru starul argentinian. Potrivit presei britanice, tehnicianul olandez urma să-i ofere lui Griezmann rolul exponențial al lui Messi.

Griezmann, dorit în Premier League de Liverpool, Manchester United și Arsenal

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
În cele din urmă, după mai multe discuții pe bază contractuală, Lionel Messi va rămâne pe Camp Nou încă un sezon. Anunțul respectiv îl plasează din nou în plan secund pe Griezmann. Potrivit Daily Mail, starul francez este urmărit cu mare interes de scouterii lui Liverpool, Manchester United și Arsenal.
Cele 3 cluburi uriașe din Premier League așteaptă un prim semn din partea lui Griezmann, din care să înțeleagă că francezul nu-și mai dorește să continue pe Camp Nou.
Cu siguranță, toate cele 3 echipe engleze ar beneficia enorm de pe urma transferului lui Griezmann, jucător care a impresionat în special în perioada petrecută la Atletico Madrid, precum și la naționala Franței. Totuși, transferul lui Griezmann nu se anunță o misiune ușoară, ținând cont de suma pe care Barcelona a plătit-o în urmă cu un an - 120 milioane de euro.
Cele 3 rivale din Premier League vor fi nevoite să facă o ofertă considerabilă pentru a-l aduce pe starul francez cotat la 96 milioane de euro de transfermarkt.com.
În sezonul precedent, Antoine Griezmann a marcat 15 goluri și a oferit 4 assist-uri în 48 de apariții pentru Barcelona.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31