"Lanterna" din Premier League, Watford, are un nou manager, al 3-lea din acest sezon! Nigel Pearson este cel care i-a luat locul lui Quique Sanchez Flores, după ce finalista din Cupa Angliei din sezonul precedent a început stagiunea cu Javi Gracia pe bancă.
Nigel Pearson, 56 de ani, a semnat un contract până la finalul actualului sezon și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Watford are 8 puncte după 15 etape, fiind la 7 puncte de Southampton, prima echipă aflată deasupra liniei. Watford a câștigat un singur meci în actualul sezon, în deplasarea de la Norwich din luna noiembrie.

Un antrenor controversat

Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Nigel Pearson a avut o carieră impresionantă ca fotbalist, jucând peste 300 de partide pentru cluburi precum Sheffield Wednesday și Middlesbrough pe postul de fundaș. Ca antrenor, el a pregătit-o între 2011 și 2015 pe Leicester, fiind antrenorul care a dus-o pe această în Premier League. După plecarea sa de la Leicester a venit Claudio Ranieri, cel care a reușit să câștige titlul cu Leicester un an mai târziu. Ulterior, Pearson le-a mai antrenat pe Derby County și pe OH Leuven, din Belgia, de unde a fost concediat anul acesta pe 3 februarie.
La ultimul său sezon petrecut în Premier League, Nigel Pearson a avut câteva momente controversate care au dus până la urmă la despărțirea de club. În februarie 2015 a avut un conflict la marginea terenului cu James McArthur de la Crystal Palace, cel căruia i-a pus mâinile în jurul gâtului! A scăpat de demitere după incident și a reușit câteva victorii importante care i-au adus trofeul pentru Managerul Lunii în Premier League în aprilie 2015. După o partidă cu Chelsea, el a jignit un jurnalist la conferința de presă, spunându-i că este un "struț idiot". Deși Leicester era pe ultimul loc în clasament de Crăciun, a terminat sezonul pe locul 14 însă Pearson a fost demis. Riyad Mahrez l-a creditat pe Pearson pentru construirea echipei cu care Ranieri a câștigat titlul sezonul următor.
Nigel Pearson le-a transmis un mesaj fanilor celor de la Watford prin intermediul site-ului oficial al clubului.
Sunt încântat să mă întorc în Premier League să lucrez la Watford. Este o mare provocare pentru noi toți, dar putem realiza ce ne propunem dacă muncim cu toții împreună. Vă mulțumesc pentru urări

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
17/01/2022 LA 09:59
Premier League
Încă un meci din Premier League, amânat: Burnley - Leicester
14/01/2022 LA 11:49