Antrenorul celor de la Liverpool U23, Neil Critchley, a plecat de la Liverpool după 6 ani și jumătate petrecuți la echipele de juniori ale campioanei Europei. Critchley a ajuns la Liverpool în 2013 când a preluat echipa U18, pentru ca apoi să devină antrenorul echipei U23 în vara lui 2017.
Recent, el a fost pe bancă la 2 partide ale primei echipe a lui Liverpool din acest sezon. Mai întâi la meciul din Cupa Ligii contra celor de la Aston Villa, pierdută de puștii de la echipa secundă a lui Liverpool cu 5-0, dar și la rejucarea din Cupa Angliei contra celor de la Shrewsbury, în care tinerii jucători de la academia lui Liverpool s-au impus cu 1-0.
Neil Critchley o va prelua pe Blackpool, echipă aflată în League One. Directorul academiei lui Liverpool, Alex Inglethorpe, a admis că oamenii din club au sentimente amestecate după decizia luată de Critchley.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 5 ORE
Este o zi dulce-amăruie din mai multe privințe. Evident că pierderea unei persoane și a unui profesionist precum Neil este o dezamăgire, dar în același timp este o bucurie și un entuziasm pentru toți că are o astfel de oportunitate. Vedem acest lucru ca o reflexie a întregii academii, că este un mediu din care jucătorii și antrenorii au cale către progres. Neil are toate calitățile unui antrenor modern: este un lider, este inteligent, are compasiune și foame pentru îmbunătățire individuală și colectivă. Cei de la Blackpool sunt foarte norocoși să-l aibă și îi dorim tot binele
Cei de la Liverpool au anunțat că responsabilitățile de la echipa U23 a clubului vor fi asumate de către actualii antrenori de la celelalte grupe de vârstă până când va fi ales un înlocuitor permanent.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42