George Pușcaș a reușit primul său gol în 2021, primul de la revenirea după accidentarea care l-a ținut departe de teren din noiembrie 2020. Internaționalul nostru a jucat tot meciul și a arătat excelent din punct de vedere fizic, după o absență atât de îndelungată.
Veljko Paunovic a vorbit la superlativ de prestația lui Pușcaș, care s-a făcut remarcat prin dorința sa și prin altruism, dincolo de golul marcat.
"George s-a întors după lunga accidentare, care a avut nevoie de o operație, și nu a fost foarte bun doar ca urmare a golului marcat. A muncit foarte mult pe teren, e capabil să joace 90 de minute. Ne oferă opțiuni în atac și ne dă voie să fim mai creativi în fața porții. Am fost foarte bucuros să îl văd jucând astfel, cum sunt foarte bucuros și pentru Lucas Joao (n.r. cel care i-a pasat decisiv românului), care a dat dovadă de altruism", a spus la final Veljko Paunovic, managerul lui Reading.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27

Reading și Pușcaș visează la Premier League

A fost al doilea succes la rând pentru Reading care încă visează să prindă play-off-ul de promovare în Premier League.
"Sunt foarte fericit cu rezultatul, mai ales în acest moment al sezonului. A fost foarte important că nu am intrat niciun moment în panică, mai ales în repriza secundă, când nu am mai putut ține de minge, nu am avut posesie. Dar echipa a arătat că e matură și că poate face față presiunii. Avem un lot de jucători tineri, dar sunt mândru de ei și de ce am realizat până în prezent", a mai spus tehnicianul lui Reading.
Reading ocupă un neașteptat loc 5 în campionat, dacă ne raportăm la startul mai puțin bun. Distanța de un loc care asigură promovarea direct în Premier League e de 6 puncte, cu 14 etape rămase de disputat. Această misiune pare dificilă, însă un loc în play-off este la îndemână: Reading are 5 puncte avans față de Bournemouth, prima formație care nu prinde play-off-ul.
Trebuie spus că Norwich, cu 5 victorii la rând, este ca și revenită în prima ligă engleză. "Canarii" au 70 de puncte, cu 7 mai mult decât locul secund, Brentford.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Fotbal
Suspendare record pentru un fotbalist din Anglia! Jucătorul a pariat ca va lua galben în FA Cup
19/10/2022 LA 10:39
La Liga
George Pușcaș ar putea ajunge în La Liga! Care sunt posibilele destinații ale românului
18/08/2022 LA 10:37