Jurgen Klopp încheie un an 2019 formidabil pentru el și clubul său, FC Liverpool. O singură înfrângere în campionat la începutul lui ianuarie, 97 de puncte în sezonul precedent, lider autoritar în actualul, câștigator al UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Aceste performanțe au atras interesul altor cluburi. Francezii au dezvăluit că directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, l-a sunat pe Jurgen Klopp încercând să-l convingă să vină la PSG. De asemenea, catalanii au scris pe prima pagină în ediția tipărită că Jurgen Klopp este preferatul Barcelonei în cazul plecării lui Ernesto Valverde.

Ce spune agentul lui Klopp

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
IERI LA 14:38
În ciuda interesului acestor cluburi, șansele ca Jurgen Klopp să plece de la Liverpool sunt minime. Antrenorul german tocmai și-a prelungit contractul până în 2024 iar agentul său, Marc Kosicke, spune că acesta are de gând să-l ducă până la final.
Jurgen iubește acest club așa că în acest moment nu știu ce ar fi mai bine pentru el. Și nici el nu știe. Liverpool se poziționează în acest moment ca planul pe termen lung. Este vorba despre securizarea unor planuri. Jucători precum Mane, Van Dijk, Mo Salah, cu toții și-au prelungit înțelegerile. Desigur, managerul are un rol major în asta | Mark Kosicke, pentru Sport1
Jurgen Klopp spunea la rândul său după semnarea contractului că are de gând să rămână mulți ani la Liverpool
Când am venit în toamna lui 2015, am simțit că suntem perfecți unul pentru celălalt. Să fiu sincer, cred că chiar am subestimat acest sentiment. Doar având încredere că această colaborare rămâne complementară din ambele părți pot să îmi iau angajamentul până în 2024. Dacă nu ar fi așa, nu aș semna un nou contract. Clubul este într-o situație atât de bună, nu pot contempla varianta plecării
https://i.eurosport.com/2019/12/31/2744569.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02