După ce a condus România U21 spre o semifinală istorică la Euro, George Pușcaș a fost transferat la Reading, unde, cu evoluții constant bune, poate spera la o mutare în cel mai puternic campionat din lume, Premier League.
Atacantul a fost desemnat cel mai bun fotbalist la Gala Fotbalului Românesc, luni, la doar două zile după ce a rescris istoria Championship, reușind o triplă în mai puțin de 5 minute. Motiv pentru agentul său, Cătălin Sărmășan, să se declare extrem de mândru de modul în care s-a dezvoltat jucătorul său.
"Sunt 12 ani de când l-am întâlnit pe George. Nu mi-am dat seama atunci cât de mult îmi va influența viața și cariera, dar am înțeles imediat că e un băiat special. Luni a fost o zi specială pentru Pușcaș. George a fost declarat cel mai bun jucător român în 2019, primul trofeu al său și unul care ar face mândru orice fotbalist. Sunt extrem de mândru de ce a realizat", a spus agentul românului, citat de getreading.co.uk.
Fotbal
Cum a reușit Armenia să câștige în premieră un meci cu România. Explicația lui Arman Karamyan
01/04/2021 LA 19:25

Pușcaș, cel mai rapid hat-trick din istoria Championship

În confruntarea cu Wigan, din weekend, Pușcaș a fost omul etapei în Championship.
Echipa sa a reușit să câștige grație românului, cu 3-1, Pușcaș bifând, între minutele 79 și 84, un hat-trick de senzație.
Inițial s-a spus că Pușcaș a reușit cea mai rapidă triplă din istoria clubului, însă englezii au mers mai departe și, după ce au consultat statistica, au realizat că românul a reușit cel mai rapid hat-trick din istoria Championship.
Fotbal
Debut de coșmar în 2021 pentru George Pușcaș. Atacantul s-a operat și va lipsi cel puțin o lună
16/01/2021 LA 08:38
Fotbal
George Pușcaș a înscris un gol, dar Reading a pierdut întâlnirea din Championship cu Coventry
31/10/2020 LA 06:13