Ligue 1 nu va mai continua sezonul 2019/2020 după ce Prim Ministrul țării a anunțat că fotbalul este interzis până în luna septembrie. Vestea că un campionat de top al Europei nu se va mai relua a provocat teamă și pentru celelalte ligi.
Momentan însă, Premier League este pe drumul spre revenire în luna iunie. Asta deoarece Guvernul britanic și-a reiterat public susținerea pentru ca fotbalul să fie reluat în vară cu ultimele 9 etape rămase de disputat.

Anunțul făcut de Guvernul britanic

Ligue 1
Breaking news Sezonul din Ligue 1 a fost oprit definitiv! Guvernul interzice fotbalul până în august
28/04/2020 LA 13:19
Vineri va avea loc o nouă videoconferință cu toate cluburile din Premier League iar acestea vor discuta reluarea sezonului, având în vedere că sunt sprijiniți puternic de Guvernul britanic pentru ca acest lucru să se întâmple.
Ministrul Digital, Cultură, Media și Sport din Marea Britanie, Oliver Dowden, a confirmat astăzi că Premier League nu va avea soarta Ligue 1 iar sezonul va fi reluat.
Am fost personal în discuții cu Premier League, având ca obiectiv reluarea campionatului cât mai rapid posibil pentru a sprijini întreaga comunitate fotbalistică. Desigur, aceste lucruri trebuie să fie în concordanță cu recomandările publice ale Ministerului Sănătății
Pe 7 mai urmează să aibă loc o nouă analiză a restricțiilor din Marea Britaniei pe perioada stării de urgență. Între timp, programul Project Restart continuă să înainteze, Premier League fiind determinată ca cele 92 de partide rămase de disputat să aibă loc. Chiar dacă se vor disputa pe terenuri neutre și fără spectatori în tribune.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51