Sadio Mane a suferit o întindere musculară în partida cu Wolves, din ultima etapă, și a fost înlocuit încă din prima repriză de Minamino. Accidentarea senegalezului le-a dat fiori suporterilor lui Liverpool, care își pun mari speranțe în acțiunile sale din banda stângă.
La conferința de presă premergătoare partidei cu West Ham, Jurgen Klopp a dezvăluit că Mane va lipsi în ultimele două meciuri ale liderului din Premier League. În același timp, tehnicianul neamț a precizat că este vorba de o accidentare ușoară, de care colegii și fanii nu trebuie să se teamă:
"Sadio nu va juca în meciurile cu West Ham și Southampton. După aceea, va fi bine și va reveni pe teren. A suferit o întindere musculară, considerată destul de serioasă cât să îl țină pe bancă timp de o săptămână. Suntem norocoși că nu e vorba de ceva mult mai grav.", a spus Jurgen Klopp.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 2 ORE
Sadio Mane este cel mai bun marcator al "cormoranilor" din actuala stagiune de Premier League, cu 11 goluri înscrise, la egalitate cu colegul său din ofensivă, Mohamed Salah.
După 24 de etape, Liverpool este lider în Anglia, cu un avans liniștitor de 16 puncte în fața urmăritoarei Manchester City. Următorul meci al trupei de pe Anfield va fi mâine, de la ora 21:45, pe terenul lui West Ham.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54