Potrivit BBC, UEFA a deschis o achetă cu privire la niște nereguli comise de conducerea clubului englez, în luna martie, după ce publicația germană, Der Spiegel, a afirmat că patronii clubului au fraudat mai multe contracte de sponsorizare.
În luna iunie, oficialii Manchester City au contestat dovezile deținute de UEFA, susținând că investigatorii au ignorat mai multe dovezi oferite de către club care susțineau nevinovăția acestuia.
Curtea de Arbitraj în Sport a respis apelul celor de la Manchester City. "La Curtea de Arbitraj în Sport se poate face apel doar la deciziile finale. Curtea de Arbitraj în Sport a decis că apelul înaintat de Manchester City este inadmisibil", a declarat, conform BBC, secretarul general al CAS, Matthieu Reeb.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
IERI LA 06:36
Dacă va fi găsit vinovat, clubul Manchester City riscă suspendarea din Liga Campionilor. Unul dintre cluburile eliminate din cupele europene este AC Milan, care a fost suspendat în acest sezon din Europa League, din cauza unor încălcări ale regulamentului de fair-play financiar.
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG Champions League | Victorii clare pentru Bayern și Juventus! Toate rezultatele serii
14/09/2021 LA 04:39
Premier League
Nedved, vicepreședintele lui Juve, era în direct la TV, când Ronaldo a dat golul 2 pentru United
11/09/2021 LA 17:04