Potrivit BBC, UEFA a deschis o achetă cu privire la niște nereguli comise de conducerea clubului englez, în luna martie, după ce publicația germană, Der Spiegel, a afirmat că patronii clubului au fraudat mai multe contracte de sponsorizare.
În luna iunie, oficialii Manchester City au contestat dovezile deținute de UEFA, susținând că investigatorii au ignorat mai multe dovezi oferite de către club care susțineau nevinovăția acestuia.
Curtea de Arbitraj în Sport a respis apelul celor de la Manchester City. "La Curtea de Arbitraj în Sport se poate face apel doar la deciziile finale. Curtea de Arbitraj în Sport a decis că apelul înaintat de Manchester City este inadmisibil", a declarat, conform BBC, secretarul general al CAS, Matthieu Reeb.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Dacă va fi găsit vinovat, clubul Manchester City riscă suspendarea din Liga Campionilor. Unul dintre cluburile eliminate din cupele europene este AC Milan, care a fost suspendat în acest sezon din Europa League, din cauza unor încălcări ale regulamentului de fair-play financiar.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59