Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Ar trebui să aibă interzis la transferuri!" Sancțiuni cerute pentru cluburi din Premier League

Irina Aldea

Publicat 13/04/2020 la 16:14 GMT+3

Fostul internaţional englez Gary Neville cere interzicerea transferurilor pentru cluburile care reduc salariile angajaţilor şi jucătorilor. Tottenham și-a schimbat deja decizia.

PL

Credit imagine: Getty Images

În contextul pandemiei de coronavirus care a oprit majoritatea campionatelor din lume, cluburile Tottenham, Newcastle, Norwich și Bournemouth au fost aspru criticate pentru că au plasat personalul care nu joacă în şomaj tehnic, ceea ce înseamnă că guvernul va acoperi 80 la sută din salarii, până la 2.500 de lire sterline pe lună.
Fostul internaţional englez Gary Neville cere interzicerea achiziţiilor de jucători în această vară pentru cluburile care invocă situația de criză economică şi reduc salariile angajaţilor şi fotbaliştilor în timpul pandemiei de coronavirus.
Ce vreau să spun în mare, aceste discuţii de transfer, Kane pentru 200 de milioane de lire sterline, Sancho pentru 100 de milioane de lire sterline, transferurile pe sume mari de bani subminează complet discuţiile purtate cu jucătorii. Dacă ai reduceri de 30 la sută în cadrul clubului şi vorbeşti de cheltuirea unui miliard pe jucători, atunci ar trebui pusă o interdicţie la transferuri. Este foarte dificil pentru jucători să vadă un transfer de 200 de milioane lire sterline câteva săptămâni mai târziu. Nu mi se pare corect. Nu iese fum fără foc şi aş sugera Premier League să oprească acest lucru şi să pună o interdicţie de transferuri pentru toate cluburile care încearcă să le reducă salariile jucătorilor. Jucătorii sunt înşelaţi de cluburi.
Conducerea lui Tottenham, la fel ca cea a liderului Liverpool, a revenit asupra deciziei și a anunțat că nu va apela la șomaj tehnic pentru personalul care nu joacă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo